Saltar apartados

La Universitat d'Alacant aconsegueix el bronze en la Copa del Rei de Triatló

El triatleta de la UA, Lasse Lürhs, aconsegueix, a més, la seua primera victòria internacional elit en la Copa Continental de Triatló

 

Alacant. Dilluns, 7 de maig de 2018

L’equip de triatló de la UA va aconseguir dissabte passat 5 de maig, a Águilas (Múrcia) la tercera posició en la Copa del Rei de Triatló 2018.

El millor temps final el va marcar, en aquesta ocasió, Fast Triatlón, que va repetir la victòria de l‘any 2017, i va aconseguir un temps de 56 minuts i 24 segons per a recórrer els 750 metres de natació, 20 quilòmetres de ciclisme i 5 quilòmetres de carrera a peu,. La segona posició va ser per a Cidade de Lugo Fluvial, a 22 segons del guanyador, una posició que repeteix des de fa quatre anys.

La UA va tardar 45 segons més que el guanyador, amb un equip format per Jesús Gomar, Roberto Sánchez Mantecón, Henrik Goesch i Amitai Yonah, dirigits per l’entrenador, Roberto Cejuela.

Malgrat la dificultat en el segment de ciclisme, la UA va aconseguir el segon millor parcial i va quedar a 12 segons del Fast Triatlón, i van aconseguir el millor parcial de temps en la carrera a peu. No obstant això, el seu taló d’Aquil·les en la competició va ser el segment de natació, on van cedir un temps excessiu amb els dos primers classificats.

El mateix dissabte, el triatleta de la UA, Lasse Lürhs va aconseguir un èxit històric en la Copa Continental de Triatló disputada en Yasmine Hammamet (Tunísia), on aconseguia la primera victòria internacional elit.

La pròxima competició nacional de l’equip de triatló de la UA serà el pròxim dissabte 13 de maig, en el XXIX Triatlón Nacional Villa de Fuente Álamo (Múrcia), classificatori per al Campionat d’Espanya de Triatló Elit, on Jesús Gomar té el rècord amb cinc victòries. A nivell internacional, el 19 de maig, Lürhs, Stojanovic i Goesch disputaran la Copa del Món d’Astana, i a partir del mes de juny, els triatletes de la UA competiran en diferents copes del món i sèries mundials.

 

TriatlonUA_1
TriatlonUA_2
TriatlonUA_3
TriatlonUA_4
TriatlonUA_5

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464