Saltar apartados

La Universitat d'Alacant estrena Aula Universitària a Castalla

El rector de la UA, Manuel Palomar i l’alcalde, Antonio Bernabeu, han descobert la placa a les instal·lacions de l’Escola d’Adults

 

Castalla. Dijous, 10 de maig de 2018

Castalla s’ha incorporat avui a la xarxa de seus de la Universitat d’Alacant amb la inauguració de l’Aula Universitària a les instal·lacions de l’Escola d’Adults de la localitat. Un acte que ha presidit el rector de la UA, Manuel Palomar i en què han participat l’alcalde de Castalla, Antonio Bernabeu, el vicerector de Cultura, Esports i Llengües de la UA, Carles Cortés, el regidor Jesús López i el director de la Càtedra Enric Valor, Joan Borja.

Durant l’acte d’inauguració s’ha descobert una placa que indica la presència de l’Aula Universitària i el rector ha destacat que “aquesta Aula Universitària és una mostra més del compromís de la Universitat d’Alacant amb els municipis i les persones de les nostres comarques, una aposta real per a fer arribar arreu la formació, la investigació i la cultura universitària a través de socis privilegiats com són els ajuntaments”.

Palomar ha assenyalat que “amb Castalla ens uneix una relació des de fa uns anys a través de la Càtedra Enric Valor, compartida amb Altea i que ja ha suposat la realització de diferents activitats. Ara amb la formalització de la creació d’aquesta Aula Universitària estic convençut que aquesta relació creixerà i permetrà ampliar la presència de la nostra Universitat amb activitats d’interés per a la societat castalluda”.

L’alcalde, per la seua banda, ha agraït a la Universitat d’Alacant la “intensa relació amb Castalla que vivim amb la Càtedra Enric Valor i ara amb una Aula Universitària que apropa la Universitat al nostre municipi i a la nostra gent”.

L’acte ha finalitzat amb la visita de la comitiva a l’exposició de la Universitat d’Alacant que es pot visitar aquests dies a Castalla “Llenguatge per a la igualtat”.

 

Notícies relacionades:

La Universitat d’Alacant crea la Càtedra Enric Valor amb els ajuntaments d’Altea i Castalla

 

Aula_Castalla1
Aula_Castalla2
Aula_Castalla3
Aula_Castalla4
Aula_Castalla5

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464