Saltar apartados

La Universitat d'Alacant i Acuisan s'uneixen per a posar en marxa un Centre d'Investigació al paratge els Pantanets

El rector, Manuel Palomar i el director de l’empresa, Manuel Esclapez, han signat avui el conveni per a posar en marxa el Centre els Pantanets

 

ConveniPantanets
ConveniPantanets2
ConveniPantanets3

 

Alacant. Dilluns, 7 maig de 2018

La Universitat d’Alacant i l’empresa Acuicultura Santa Pola, han signat avui un conveni per a la creació d’un Centre d’Investigació Científica al paratge els Pantanets, amb l’objectiu d’investigar qüestions relacionades amb l’ordenació i la conservació de les zones humides litorals i els recursos vius.

L’acord ha sigut rubricat pel rector de la UA, Manuel Palomar i el propietari de l’empresa, Manuel Esclapez, aquest matí al despatx rectoral en presència de la secretària general, Esther Algarra, la vicerectora d’Investigació i Transferència del Coneixement, Amparo Navarro i el professor Just Tomàs Bayle-Sempere, qui serà l’encarregat de desenvolupar, dirigir i coordinar el Centre d’Investigació fruit del conveni que avui s’ha signat.

El nou centre estarà ubicat en instal·lacions que l’empresa té al paratge els Pantanets i aquesta serà l’encarregada d’aportar-hi els mitjans materials i humans necessaris per a desenvolupar-lo, mentre que la Universitat d’Alacant contribuirà amb els mitjans que calga per a dur a terme cadascuna de les accions que s’hi desenvoluparan.

Entre les diferents activitats que tindran lloc al Centre els Pantanets podem trobar accions cientificotècniques, pràctiques universitàries, organització de tallers i esdeveniments relatius a l’ordenació i la conservació de les zones humides i recursos vius. També la participació i el desenvolupament de qualsevol activitat que millore la conservació i l’ús sostenible tant de les zones humides com dels recursos vius, la millora de l’activitat agroecològica en tots els aspectes d’aquesta i el progrés sostenible, social i econòmic del territori que l’envolta.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464