Saltar apartados

La xarxa de seus de la UA incorpora Muro i amplia la presència de la Universitat a l'Alcoià-Comtat

Aquest dilluns s'ha signat el conveni de creació de la nova aula universitària i s'ha col·locat una placa identificativa

 

Aula_Emmuralle1a
Aula_Emmuralle2
Aula_Emmuralle3
Aula_Emmuralle4
Aula_Emmuralle5


Muro. Dimarts, 8 maig de 2018

La Universitat d’Alacant amplia la seua presència a les comarques de l’Alcoià i el Comtat amb la inauguració d’una aula universitària a Muro. Aquest dilluns s’ha signat el conveni de creació de la nova extensió de la universitat en un acte celebrat al Centre Cultural Sant Antoni de Muro en què l’alcaldessa, Jacqueline Cerdà, i la directora del Secretariat d’Aules Universitàries, Mar Iglesias, han descobert una placa que identifica l’espai com a seu de l’aula, i després han signat el conveni de creació de l’extensió universitària.

Iglesias ha destacat que «l’aposta de la Universitat d’Alacant per intensificar la seua presència a les comarques és un compromís ferm que ens permet complir amb una de les funcions d’una universitat pública com és la de fer arribar el coneixement a tota la societat. L’extensió universitària, a través de les seus, les aules i els diferents convenis, ens permet programar i dur a terme accions i activitats tant de formació i d’investigació com de caire cultural a través de socis privilegiats, com són els municipis i sempre atenent a les seues necessitats. Des d’avui, Muro forma part de la xarxa de seus de la nostra universitat i, per tant, té a la seua disposició tot allò que els podem oferir».

L’alcaldessa del municipi, Jacqueline Cerdà, per la seua banda, va agrair a la Universitat d’Alacant «aquesta aposta pel nostre municipi que estem segurs que sabrem aprofitar». Cerdà va assenyalar que «a Muro comptem amb una activitat molt intensa al llarg de l’any en diferents aspectes, tant culturals com de formació, i ara, amb la incorporació com a aula universitària, estem segurs que obrirem un nou espai d’oferta d’activitats per al nostre poble».

A l’acte de creació de l’aula van assistir, a més de Mar Iglesias i l’alcaldessa de Muro, el coordinador de la Seu de Cocentaina, José Luis Todolí, la coordinadora cultural del Campus d’Alcoi, Majo Pallarés, i l’alcaldessa de Benilloba, Ana Delia Gisbert, municipi que també forma part de la xarxa de seus de la UA, i diferents regidors de l’equip de govern de Muro.

Després de la descoberta de la placa i de la firma del conveni es va clausurar l’exposició de la Universitat d’Alacant que s’ha pogut visitar a la sala polivalent del Centre Cultural de Sant Antoni de Muro, UA «Spanish women on the rise».

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464