Saltar apartados

Un total de 28 estudiants han competit pel premi dels Joves Creatius 2018 que ha tingut lloc a la UA

La prova ha consistit en el disseny d’una campanya de conscienciació sobre l’epilèpsia i altres trastorns neurològics

 

 

Alacant. Dilluns, 7 de maig de 2018

El passat dijous 3 de maig del 2018, la Universitat d’Alacant va acollir el Concurs de Joves Creatius 2018 organitzat per l’Associació d'Empreses de Publicitat de la Província d'Alacant (361º) en col·laboració amb Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials. El concurs, que es va fer de 15.00 a 21.00 hores en el Taller d’Arquitectura de l’Edifici Politècnica IV de la UA, va estar ple de diversió i formació. En aquesta ocasió es va triar el format de búnquer creatiu en el qual van participar 14 duples, un total de 28 estudiants, provinents del grau en Publicitat i Relacions Públiques de la Universitat d’Alacant i dues parelles de la Coco School.

Es va plantejar un brífing als participants per a dissenyar una campanya de conscienciació sobre l’epilèpsia i altres trastorns neurològics incapacitants. L’acció podia utilitzar qualsevol mitjà (on line / off line) o qualsevol combinació d’aquests. Després de les tres fases, el jurat va escollir dos finalistes i una guanyadora. Els participants coneixeran el resultat l’1 de juny en el lliurament dels XVII Premis ALCe. El premi per a la dupla guanyadora serà una estatueta Alce, un curs impartit per Natural Formació i la possibilitat de materialització de la seua campanya.

En aquesta edició, el jurat ha estat compost per Andrés Karp, president de l’Associació 361º i CEO de Dinamicbrain; Rubén Gandía, creatiu sènior de Gettingbetter; Ángel González, director creatiu de GrupoIdex; Toni Ortolà, director creatiu de tresT Comunicació; Rosa María Torres, professora del Departament de Comunicació i Psicologia Social de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat d’Alacant; i Mari Carmen Carretón, directora del Departament de Comunicació i Psicologia Social de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la UA que va actuar com a secretària.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464