Saltar apartados

"Besos" a la Seu Universitària de Torrevella

 

Besades_Torrevella

 

Alacant. Divendres, 9 de març de 2018

La Seu Universitària de Torrevella presenta Besos, una obra de Carles Alberola i Roberto García, dirigida per Toni Ferri, que serà interpretada per l'Aula de Teatre de la UA demà dissabte 10 de febrer, a les 20 hores, al Centre Cultural Virgen del Carmen (carrer del Mar, 28). L'entrada és lliure fins a completar la capacitat de la sala.

Besos és una obra fresca, dinàmica, còmica, quasi un musical, però sense arribar a ser-ho. Utilitzant les cançons o les lletres com a nexe d'unió de les diverses escenes, l'obra tracta amb acidesa les misèries humanes davant de l'amor o, més aviat, el concepte que se’n té, el sexe, els desitjos i, sobretot, la por davant les relacions de parella.

Besos va obtenir el Premi de Teatres de la Generalitat i Premi Max al millor text en català l'any 2000, i s’ha convertit en un dels grans èxits del teatre valencià. Una obra fresca, còmica, àcida i vigent que Toni Ferri ha escollit, a més, pensant en la seua idoneïtat per a iniciar els alumnes actors en el teatre i en la interpretació, o per a aprofundir en els coneixements interpretatius dels que que ja hi tenen experiència. Segons les seues pròpies paraules, és «una obra molt divertida de treballar i ideal per a formar grup».

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464