Saltar apartados

El Centre Internacional per a la Conservació del Patrimoni té des d'avui amb una seu estable a la Universitat d'Alacant

El rector ha inaugurat aquest matí l’espai, com a avantsala de la reunió del Patronat de la Fundació CICOP

Conservacion_Patrimoni1

 

Alacant. Divendres, 2 de març de 2018

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, ha inaugurat aquest matí l’espai que la Fundació CICOP, Centre Internacional per a la Conservació del Patrimoni, tindrà a partir d’avui en la institució acadèmica. El despatx estarà situat a l’edifici del C/ Sant Ferran, 40 de la Seu Ciutat d’Alacant.

L’acte, en què també ha participat el director general de la Fundació, Miguel Ángel Fernández Matrán, ha tingut lloc abans de la primera reunió del patronat de la Fundació de 2018, que s’ha fet a continuació en la mateixa seu en què han aprovat la memòria d’activitats fundacionals i de gestió econòmica.

 

Fundació CICOP

Sota el nom Fundació Centre Internacional per a la Conservació del Patrimoni (CICOP. Espanya) es constitueix una fundació privada, cultural i sense ànim de lucre que, des de la solidaritat i la cooperació internacional al desenvolupament, s’ordena al voltant de la protecció, la conservació, la restauració, la gestió, la promoció i l’acreixement del Patrimoni Cultural moble, immoble i intangible dels pobles, com també a l’estudi, la investigació, l’intercanvi, la formació i la promoció dels mètodes, les tècniques, les maneres, els procediments, els materials i els protocols utilitzats en la restauració, la rehabilitació, la gestió i la consolidació del patrimoni cultural i de la posada en ús i aprofitament d’aquests.

Conservacion_Patrimoni2

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464