Saltar apartados

El Consell Social de la Universitat es reuneix al Parc Científic

El rector, Manuel Palomar, ha participat en la reunió de la Comissió de Relacions amb la Societat

 

ConSoc_ParqueCient
ConSoc_ParqueCient2
ConSoc_ParqueCient3

Alacant. Dimarts, 6 de març de 2018

La Comissió de Relacions amb la Societat del Consell Social de la Universitat d’Alacant s’ha reunit aquest matí a les instal·lacions del Parc Científic de la UA. La trobada ha comptat amb la presència del rector de la universitat, Manuel Palomar, i de la secretaria general, Esther Algarra, a més del president del Consell Social, Francisco Gómez, la secretaria, Aranzazu Calzada, o la presidenta de la comissió, Cristina Rodes, entre altres.

Durant la reunió, en què han tractat qüestions de la mateixa comissió, també han tingut l’oportunitat de conèixer el funcionament del Parc Científic a través de la seua gerent, Olga Francés, que ha fet una breu explicació del treball i projectes que es duen a terme des d’aquest organisme associat a la universitat el qual té com a missió principal incentivar les relacions entre les empreses i la universitat i dinamitzar la transferència de tecnologia i la competitivitat del sistema econòmic.

Després de la reunió, que s’ha celebrat a l’edifici de Serveis Tècnics, els membres de la comissió han visitat les obres d’ampliació del campus i han conegut les infraestructures que ja en formen part, dotze edificis destinats a la investigació i la innovació, com són l’edifici de serveis tècnics d’investigació, nau incubadora, tallers, estabulari, hivernacles, el laboratori de petrologia o la planta fotovoltaica, i estan previstes noves actuacions com un nou edifici de 30.000 metres quadrats que acollirà un centre d’incubadores tecnològic que es construirà al llarg dels pròxims anys.

La urbanització de la zona d’ampliació del campus de Sant Vicent de la Universitat d’Alacant ha significat una inversió de 3.595.924,94 euros per als 159.738,85 metres quadrats que ocupa i que formen un anell que uneix tots els edificis i que ha dut a terme l’empresa Dragados.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464