Saltar apartados

Jorge Pereira assumeix la direcció de la Càtedra Pedro Zaragoza Orts d'Estudis Turístics de la UA

El nou director ha rebut el suport unànime de la comissió de seguiment

 

Jorge_PereiraAlacant. Dilluns, 5 de març de 2017

La Càtedra d’Estudis Turístics Pedro Zaragoza Orts ha renovat aquest mes el càrrec de director d’aquesta amb Jorge Pereira, que ha substituït Tomàs Mazón. El nou responsable de la Càtedra ha rebut l’aval unànime de la comissió de seguiment que formen a més de la Universitat d’Alacant a través de la Facultat de Ciències Empresarials i Econòmiques, la patronal hotelera Hosbec, l’Agència Valenciana de Turisme i l’Ajuntament de Benidorm.

El rector de la Universitat, Manuel Palomar, ha signat aquest dilluns el nomenament de Pereira al capdavant de la Càtedra d’Estudis Turístics Pedro Zaragoza Orts, encara que té efecte des de l’1 de març.

El nou director ha assegurat que “és tot un honor que hagen confiat en mi per a aquesta responsabilitat que espere afrontar amb treball i molta motivació” i ha explicat que les principals línies que cal seguir se centraran a “establir punts d’unió i sinergies entre les empreses turístiques i les destinacions amb la Universitat d’Alacant mitjançant l’organització de cursos i seminaris sobre diferents temes turístics amb una atenció especial a l’àmbit de la Costa Blanca i Benidorm”.

 

 

Currículum

Professor de Departament d’Organització d’empreses de la Universitat d’Alacant des de l’any 2001 i membre de l’Institut d’Investigacions Turístiques de la UA.

Imparteix docència en el grau de Turisme, el doble grau de TADE, el màster de Planificació i Direcció i el màster en Direcció de Restaurants i F&B Hoteler de la UA i ha publicat investigacions en les principals revistes acadèmiques del sector com: Tourism Management, Annals of Tourism Research, Journal of Contemporary Hospitality Management, Journal of Sustainable Tourism, International Journal of Hospitality Management, Cornell Hospitality Quarterly (entre d’altres). La seua tesi va rebre el Premi Tribuna Fitur Jorge Vila Fradera del 2006.

 

La càtedra

La Càtedra d’Estudis Turístics “Pedro Zaragoza Orts” té com a objectiu l’anàlisi, la investigació i la docència de la realitat, la problemàtica i les perspectives de les empreses i les destinacions turístiques en general, des de tots els punts de vista que es creguen rellevants, i s’ocupa de desenvolupar el programa formatiu i les tasques d’investigació que contribuïsquen a millorar la formació i els coneixements en aquesta matèria.

En el seu programa d’activitats s’inclou l’organització de cursos i seminaris referits a temes turístics, amb una atenció especial a l’àmbit de la Costa Blanca i Benidorm, com també conferències i exposicions sobre l’activitat turística, juntament amb la realització d’estudis i treballs d’investigació.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464