Saltar apartados

La Seu de la UA acull la presentació de l'obra "Un gaucho de Almería en el puente del Inca"

Obra de l’autor d’Almeria establit a Ibi, Pedro Antonio Soler, serà presentat per José Vicente Cabezuelo i Rafael Serralta

 

 

Alacant. Dimarts, 06 de març de 2018

Demà dimecres, dia 7 de març, a les 19.30, a la sala Rafael Altamira de la Seu de la Universitat d’Alacant (avinguda de Ramón y Cajal), tindrà lloc la presentació del llibre Un gaucho de Almería en el puente del Inca, de l’escriptor d’Almeria resident a Ibi Pedro Antonio Soler Martínez. Amb la presentació del director del Campus Iberoamericà Universitat d’Alacant, José Vicente Cabezuelo, l’acte comptarà amb la presència del director de la seu, Jorge Olcina, que donarà la benvinguda, així com de l’alcalde d’Ibi, Rafael Serralta, el president de la Casa d’Andalusia d’Elx, Miguel Beano, i el columnista d’El Mundo Pep Rubio.

Un gaucho de Almería en el puente del Inca és una novel·la basada en fets reals que trasllada el lector des de les tranquil·les terres de l’interior d’Almeria de final del segle XIX, fins a les riques, però solitàries, terres de la Pampa argentina dels primers anys del segle XX.

Obert al públic en general, han confirmat l’assistència els presidents i presidentes de les cases d’Andalusia d’Alcoi, Ibi, Dénia, Sant Joan d’Alacant, Torrevella, Sant Vicent del Raspeig i Calp, així com la presidenta de la Unió Argentina, Ana María Raed.

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464