Saltar apartados

La Seu Universitària Ciutat d'Alacant acull la presentació del llibre "La venganza de Dios"

 

Alacant. Divendres, 9 de març de 2018

La Seu Universitària Ciutat d'Alacant (c/ Ramón y Cajal, 4) acollirà dilluns que ve, 12 de març, a les 20 hores, la presentació del llibre La venganza de Dios, a càrrec del seu autor, Leo Gutiérrez.

L'acte comptarà amb la presència de José Manuel Muñoz-Quirós, metge forense de l'Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses d'Alacant i professor de la UA i, José Ramón Martínez Riera, professor del Departament d'Infermeria Comunitària, Medicina Preventiva i Salut Pública i Història de la Ciència de la UA.

La venganza de Dios és una obra que transcorre a Londres l’any 2011 i narra la història de Marcus Garrett, un detectiu apartat temporalment de Scotland Yard. Garrett haurà de reprendre l'ofici com a detectiu privat després de l'aparició de tres cadàvers en circumstàncies similars. La investigació oficial canalitza la teoria que les víctimes van ser fulminades per un llamp. Però la hipòtesi no acaba de convèncer els ciutadans. Marcus Garrett, protagonista principal de l'obra, haurà de lluitar contra el seu passat mentre treballa en la investigació, plena de paradoxes i una lluita constant entre la ciència i el sobrenatural.

L'escriptor alacantí Leo Gutiérrez és també autor de relats de terror com Conociendo al ser, La barca de Caronte, Bajo el ciprés i La casa de piedra.

 

Llibre_VenganzaDios

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464