Saltar apartados

La Seu Universitària de Villena presenta Clara Montes en concert en el Dia Internacional de la Dona


Clara_Montes_Concerte1Alacant. Dimecres, 07 de març de 2018

Per a commemorar enguany el Dia Internacional de la Dona, la Seu Universitària de la UA a Villena presenta demà 8 de març, a les 21 hores, al Teatre Chapí, el concert “Cançons en to de dona” interpretat per Clara Montes acompanyada pel guitarrista José Luis Montón. L’acte tindrà la presència de la vicerectora de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat de la UA, María José Rodríguez i la coordinadora acadèmica de la Seu Universitària, M. Ángeles Alonso.

Clara Montes és una de les artistes més singulars i completes del panorama musical espanyol del nostre temps. Dona de veu poderosa i diàfana, fuig d’etiquetes i conjumina en la seua persona un perfil de cantant, compositora i intèrpret, d’una diversitat de músiques i registres poc comuns. Inquieta, incansable en la recerca de noves i velles músiques i potencialitats sonores, al marge del respecte i el coneixement profund que professa cap al flamenc i la copla, en els quals son pare la va iniciar, abans d’aprendre a tocar la guitarra.

Clara Montes és una creadora que innova en la cançó, però que manté les arrels d’allò més profund i arrelat del flamenc. En els seus concerts, fa un recorregut a través de la poesia que ha format part tant de la seua carrera musical com de la seua vida pròpia. Clara presenta cançons del seu nou disc Los Amores Oscuros i fa una repassada per la part més significativa del seu cançoner, que té quasi sempre com a nexe d’unió aquestes composicions especials “en to de dona” com ella mateixa ho anomena.

Amb una posada en escena sòbria i elegant, però sense mancar de la força característica dels seus concerts, Clara alterna moments càlids amb d’altres d’un gran ímpetu.

Juntament amb ella, en aquest concert “Cançons en to de dona”, el guitarrista José Luis Montón, un dels referents d’aquest patrimoni immaterial de la UNESCO que és el flamenc. Des dels anys 90, aquest gran músic ha sigut premiat amb diversos guardons, gràcies al gran coneixement que té de l’estil i la fusió. Destaca entre els artistes flamencs que amb més intensitat ha compartit experiència escènica amb orquestres simfòniques i solistes clàssics.

Les entrades tenen un preu especial de 4 € i estan a la venda en la taquilla del teatre i a través de la pàgina web.

 

Clara_Montes_Concerte2

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464