Saltar apartados

La UA acull el nomenament de Francis Mojica com a Membre d'Honor del Col·legi de Biòlegs de la Comunitat Valenciana

 

FRANCIS_MOJICA_UA

 

Alacant. Dimarts, 6 de març de 2018

Demà dimecres, dia 7 de març, a les 12 hores, tindrà lloc l’acte de nomenament del professor de la Universitat d’Alacant, Francis Mojica, com a Membre d’Honor del Col·legi de Biòlegs de la Comunitat Valenciana. El guardó, que es lliura per primera vegada, pretén aproximar la figura del prestigiós microbiòleg als estudiants de biologia. Per aquest motiu, a més de les clàssiques intervencions d’autoritats acadèmiques, l’acte comptarà amb la participació d’estudiants, doctorands i joves investigadors.

L’acte se celebrarà a la sala d’actes Martín Mateo de la Facultat de Dret, i entre altres personalitats hi assistiran la vicerectora d’Investigació, Amparo Navarro, el degà de la Facultat de Ciències, Luis Gras, i el degà del Col·legi de Biòlegs de la Comunitat Valenciana, Ignacio Lacomba.

A més de la projecció d’un vídeo sobre la trajectòria del guardonat, es comptarà amb les intervencions de la presidenta de l’Associació d’Estudiants de Biologia, Ana Horta, el president del Consell General de Col·legis de Biòlegs Oficials, Ángel Fernández, així com les presentacions de Carolina Gil, investigadora de la Fundació per a la Investigació de l’Hospital Universitari La Fe, i Noemi Marco, doctoranda de Francis Mojica. L’acte serà conduït per la vicedegana del Col·legi de Biòlegs de la Comunitat Valenciana, Patricia Callahan.

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

El professor de la UA, Francis Mojica serà el primer Membre d'Honor del Col·legi de Biòlegs de la Comunitat Valenciana

 

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464