Saltar apartados

La Universitat d'Alacant obri el primer termini de preinscripció per als màsters oficials

L’oferta formativa es compon de 53 títols de postgrau i presenta, com a novetat principal, la possibilitat de cursar un doble títol en Advocacia i Dret de Danys

Aquest primer període romandrà obert fins al 30 de maig, mentre que el segon termini serà del 6 de juny al 6 de juliol

 

Alacant. divendres, 9 de març de 2018

La Universitat d’Alacant ha obert el primer termini d’inscripció per als màsters oficials del curs acadèmic 2018-2019. Amb una oferta formativa composta per 53 programes de postgrau i amb la novetat principal de poder fer un doble màster en Advocacia i Dret de Danys, la institució acadèmica alacantina manté l’aposta per estudis que abracen totes les branques del coneixement i que s’adapten a les necessitats socials i les del mercat laboral.

Aquest primer període de preinscripció romandrà obert fins al pròxim 30 de maig, mentre que el segon període s’obrirà el 6 de juny i estarà obert durant un mes, fins al dia 6 de juliol de 2018. Cal recordar que aquesta segona fase de preinscripció s’activarà únicament en aquells màsters que no hagen cobert totes les places en la primera fase. No obstant això, també es podrà activar en aquells màsters que en cobrisquen l’oferta, però consideren necessari arreplegar sol·licituds si es creu que puga haver-hi baixes d’estudiants matriculats.

La sol·licitud de preinscripció es farà exclusivament mitjançant el formulari electrònic disponible en l’adreça web https://web.ua.es/va/continua/preinscripcio.html i la informació sobre tots els títols de postgrau està disponible en l’adreça web https://web.ua.es/va/masters-oficials.html.

Al marge d’aquests terminis de preinscripció, hi ha diversos màsters que tenen un període únic de preinscripció que ja s’ha obert i que romandrà així fins al 6 de juliol, sense cap dia en què es tanque. En concret, els màsters amb període únic de preinscripció són: Advocacia, Administració i Direcció d’Empreses, Arqueologia Professional i Gestió Integral del Patrimoni, Comunicació i Indústries Creatives, Cooperació al Desenvolupament, Direcció i Planificació del Turisme, Economia Aplicada, Economia Quantitativa, Emergències i Catàstrofes, Espanyol i Anglès com a Segones Llengües/Llengües Estrangeres i, finalment, Traducció Institucional. El màster en Professorat d’Educació Secundària i Batxiller, Formació Professional i Ensenyament d’Idiomes tancarà el termini dies després que la resta, l’1 de juliol de 2018.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464