Saltar apartados

Edgar Martorell pren possessió com a president del Consell d'Estudiants de la Universitat d'Alacant

El rector, Manuel Palomar, ha destacat el “compromís institucional” del representant estudiantil durant l’acte que ha tingut lloc a la sala multimèdia del Rectorat

 

Edgar_Martorell1
Edgar_Martorell2
Edgar_Martorell3

 

Alacant. Dijous, 15 març de 2018

Edgar Martorell ha pres possessió aquest dijous com a president del Consell d’Estudiants de la Universitat d’Alacant en un acte que ha tingut lloc a la sala multimèdia del Rectorat i que ha presidit el rector, Manuel Palomar.

Després de la lectura de l’acta per part de la secretària general, Esther Algarra, el president del màxim òrgan de representació d’estudiants de la Universitat, Edgar Martorell, ha signat el document que l’acredita en el càrrec i, tot seguit, ho ha fet el rector, Manuel Palomar, qui ha destacat el “compromís institucional de Martorell al capdavant del Consell d’Estudiants i la seua ferma defensa de la Universitat d’Alacant”. Palomar assegurat que “Martorell ha treballat en defensa dels interessos dels estudiants al llarg dels dos anys en què ha exercit de president. Anys complicats, en els quals ha demostrat la seua vàlua i ha participat activament en el desenvolupament de diferents normatives”, ha continuat recordant que “la part central d’una universitat pública són els seus estudiants, dels quals depèn l’energia que té una institució com la nostra” i ha finalitzat mostrant “tota la meua confiança en el treball fet”.

Per la seua banda, el president del Consell d’Estudiants, que repeteix en el càrrec, ha agraït als seus companys el treball fet els darrers dos anys i l’esforç per “defensar els interessos de tots els estudiants i representar la Universitat d’Alacant arreu”. Martorell ha assegurat que “és un honor poder exercir una responsabilitat com la de representar els estudiants de la Universitat d’Alacant” i ha acabat dient que “la representació estudiantil es troba més viva que mai”.

Martorell pertany a l’associació d’alumnes ESTUA, els quals van obtenir 48 claustrals en les passades eleccions del mes de desembre, per 21 de Saó i 9 d’Alternativa Universitària.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464