Saltar apartados

Experts internacionals participen en el XIII Seminari Internacional sobre Història i Clima

El grup d’investigació d’Història i Clima i l’Àrea d’Història Moderna de la UA organitzen aquesta trobada dirigida pels catedràtics Armando Alberola, Cayetano Mas i Jorge Olcina

 

 

Alacant. Dimecres, 14 de març de 2018

La Universitat d’Alacant inaugura demà el XIII Seminari Internacional Història i Clima, una trobada que aplegarà experts internacionals durant dues jornades, dijous 15 i divendres 16 de març, al campus i a la Seu Universitària Ciutat d’Alacant.

L’acte inaugural, demà dijous 15 de març a les 10 hores, tindrà lloc a l’edifici d’Història de la Facultat de Filosofia i Lletres (seminari 2 del Departament d’Història Medieval i Moderna) amb les intervencions dels directors de la trobada Armando Alberola, Cayetano Mas i Jorge Olcina. El seminari arriba a la tretzena edició dedicada als «Esdeveniments extrems hidrometeorològics, geològics i biològics a Espanya i Amèrica (Segles XVI-XIX)».

Experts d’universitats espanyoles, franceses i mexicanes participen en aquesta trobada, com a part d’un programa que inclou també la presentació del llibre del professor Armadot Alberola Riesgo, desastre y miedo en la península Ibérica y México durante la Edad Moderna, demà dijous 15 a les 20 hores en la Seu Ciutat d’Alacant (Ramón y Cajal, 4).

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464