Saltar apartados

CONVOCATÒRIA DE RODA DE PREMSA - Presentació de les IV Jornades d'Indústries Culturals i Creatives "Retroalimenta't de la Cultura"

 

Alacant. Dijous, 22 de març de 2018

 

Data: Divendres, 23 de març

Hora: 12:00 hores

Lloc: Seu Ciutat d’Alacant (Ramón y Cajal, 4)

Hi intervindran:

-  Cande Sánchez Olmos, professora del màster de Comunicació en Indústries Creatives de la UA (COMINCREA), responsable del projecte

-  Patricia Capella, Begoña Ferre i Elizabeth Spiegel, alumnes del màster coorganitzadores de les IV Jornades

 

La Universitat d’Alacant presentarà demà divendres 23 de març, a les 12:00 hores, en roda de premsa, la segona edició de “Retroalimenta’t de la Cultura”, el festival de cultura retro produït per l’alumnat de l’assignatura Sectors de les Indústries Creatives de l’itinerari d’Emprenedories del màster COMINCREA, a la Seu Ciutat d’Alacant (Ramón y Cajal, 4). Novament, la jornada estarà dedicada a la temàtica retro, en aquesta ocasió, amb un enfocament especial en la “movida” musical i cultural alacantina viscuda els anys 80.

La roda de premsa tindrà les intervencions de Cande Sánchez, professora del màster de Comunicació en Indústries Creatives de la UA (COMINCREA) i responsable del projecte, i les estudiants del màster Patricia Capella, Begoña Ferre i Elizabeth Spiegel.

La jornada cultural tindrà lloc divendres que ve 27 d’abril, a Las Cigarreras, amb un ampli programa d’activitats que inclourà una exposició fotogràfica, concerts en directe, actuacions de DJ, un espai de jocs retro dedicat als més menuts i la tradicional zona d’estands. 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464