Saltar apartados

El MUA acull una taula redona sobre les escultures de Frutos María en l'exposició "Jano"

L’artista alacantí Eduardo Lastres i Aramis López, comissari de l’exposició, analitzaran en profunditat algunes de les peces exposades per l’artista

  

Alacant. Dimarts, 20 de març de 2018.

Demà dimecres 21 de març, a les 19 hores, la sala polivalent del Museu de la Universitat d’Alacant (MUA) acollirà una taula redona sobre “Janus”, l’exposició de l’artista Frutos María, de Burgos.

 

En l’encontre intervindran l’artista alacantí Eduardo Lastres i Aramis López, comissari de l’exposició, que analitzaran en profunditat algunes de les peces exposades per l’artista.

 

“Janus” està inspirada en el déu grecollatí del mateix nom, divinitat ambivalent com n’hi ha poques, en la mesura en què remet tant als principis com als finals, als orígens i als destins, a la vida i a la mort, a les portes i als camins, al cel i a la terra. Frutos María reuneix sota aquesta temàtica aproximadament quaranta escultures que poden veure’s a l’aire lliure, tant en l’esplanada d’entrada del MUA com en el pati central d’aquest, fins al 22 d’abril.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464