Saltar apartados

La Seu Universitària Ciutat d'Alacant acull una conferència sobre les tradicions i la cultura massai

Daniel Purrenkei, guerrer massai, explicarà les tradicions d’aquesta ètnia nòmada i potser la més coneguda d’Àfrica

La conferència es complementa amb una exposició fotogràfica, que s’inaugurarà el pròxim 23 de març, al Museu de la Biodiversitat d’Ibi

MassaiAlacant. Dimarts 20 de març de 2018

La Seu Universitària Ciutat d’Alacant (C/ Sant Ferran, 40) acollirà demà dimecres 21 de març, a les 19 hores, la conferència “Yo soy maasai: una historia que contar”, impartida per Daniel Purrenkei, guerrer massai amb la col·laboració de María Ruíz.

Durant aquesta trobada, María Ruiz, una iberuda, que un dia va decidir recórrer el món, explicarà la seua experiència a Massai Mara, una de les reserves naturals més importants de l’Àfrica situada entre Kenya i Tanzània, on va conviure durant un any amb una tribu massai. Juntament amb María estarà Daniel Purrenkei, guerrer massai, que explicarà les tradicions i la cultura d’aquesta ètnia nòmada, polígama i potser la més coneguda d’Àfrica.

L’activitat organitzada pel Museu de la Biodiversitat d’Ibi es complementa amb una exposició fotogràfica, que podrà visitar-se al Museu iberut des del divendres 23 de març fins al 26 d’abril.


 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464