Saltar apartados

La UA reforça les seues relacions amb Llatinoamèrica a través d'un conveni amb el Tecnológico de Antioquía

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, i el seu homònim colombià, Lorenzo Portocarrero, han subscrit aquest dimarts l’acord de col·laboració entre les dues institucions

 

ConvenioUA_Latinoamerica1
ConvenioUA_Latinoamerica2
ConvenioUA_Latinoamerica3

 

Alacant. Dimarts, 20 de març de 2018

La Universitat d’Alacant i el Tecnológico de Antioquía han segellat aquest dimarts un conveni de col·laboració centrat en l’àmbit de la docència, la investigació i les activitats culturals. L’acord ha sigut subscrit pel rector de la UA, Manuel Palomar, i el rector del Tecnológico de Antioquía, Lorenzo Portocarrero.

El conveni permet a la Universitat d’Alacant reforçar la seua presència a Llatinoamèrica a través de diferents acords que ja ha signatt. En concret, l’acord que s’ha segellat aquest dimarts amb la universitat colombiana preveu l’intercanvi d’investigadors, personal docent i estudiants, així com la creació de titulacions conjuntes, diplomatures o màsters. També inclou la possibilitat de realitzar projectes d’investigació i activitats docents coordinades.

El rector de la institució alacantina, Manuel Palomar, ha assenyalat que «l’aposta de la Universitat d’Alacant a Llatinoamèrica es demostra a través dels acords i projectes que tenim en marxa, com el que avui hem signat amb el Tecnológico de Antioquía i que ens permetrà impulsar projectes conjunts que, sens dubte, redundaran en interès de les dues institucions».

Per la seua banda, el rector del Tecnológico de Antioquía, Lorenzo Portocarrero, ha apuntat que «el conveni està basat en l’interès mutu de col·laboració de les dues universitats i estem convençuts que pot ser una eina molt interessant tant per a la docència com per a la investigació».

A la signatura del conveni han assistit, a més dels rectors, la secretària general de la UA, Esther Algarra, la vicerectora d’Investigació i Transferència del Coneixement, Amparo Navarro, el director de Campus Iberoamericà Universitat d’Alacant, José Vicente Cabezuelo, i el director de l’Institut d’Estudis Socials d’Amèrica Llatina, Roque Moreno.

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464