Saltar apartados

El poema inèdit de Benedetti "Miedo y coraje" podrà escoltar-se musicat per primera vegada al Paranimf de la UA

El CeMaB ha preparat un concert en homenatge a Mario Benedetti el pròxim 10 d’abril de la mà dels artistes uruguaians Silvina Marrero i Carlos Darakjian

Espectaculo_Mario_Benedetti

 

Por_coratge

 

Alacant. Dimecres, 28 d'abril de 2018

El Centre d’Estudis Literaris Iberoamericans Mario Benedetti (CeMaB) juntament amb el Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües de la UA, presenten un concert en homenatge a l’escriptor i poeta uruguaià, el pròxim dimarts 10 d’abril a les 20 hores al Paranimf de la Universitat d’Alacant.

Els artistes uruguaians Silvana Marrero i Carlos Darakjian presenten un espectacle basat en poemes musicats de Mario Benedetti. Es tracta d’un recorregut escènic amb música original, tant de nova creació com de ja existent, per l’obra poètica de Mario Benedetti amb el qual els dos artistes recorren a través d’aquests dos llenguatges artístics, música i veu, el pensament de l’autor.

Per primera vegada, podrà escoltar-se musicat el poema inèdit de Benedetti “Miedo y coraje”, descobert l’any 2013 pel CeMaB entre els arxius de la seua biblioteca de Madrid que l’escriptor va donar al centre el 2006. Aquest poema es trobava guardat a l’interior del llibre Insomnios y duermevelas, juntament amb un segon poema inèdit titulat “Esperas”.

El concert, amb entrada lliure limitada a l’aforament, forma part d’una gira que els artistes faran per diferents llocs de la geografia espanyola i que finalitza a la UA, com a colofó, per ser el lloc on va eixir a la llum aquest poema inèdit i per l’estreta relació que l’escriptor va mantenir amb la Universitat d’Alacant.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464