Saltar apartados

La Universitat d'Alacant celebra demà el "Dia de l'Esport" amb una jornada especial d'activitats

 

Cartel_DiaDEPORTE2018_valAlacant. Dilluns, 26 de març de 2018

La Universitat d’Alacant celebrarà demà dimarts, 27 de març, el Dia de l’Esport amb una jornada especial d’activitats en les seues instal·lacions esportives. Aquesta iniciativa, impulsada per la Fundació Trinidad Alfonso, al costat de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, i el Comitè Olímpic Espanyol, celebra la seua tercera edició en totes les universitats i centres educatius de la Comunitat Valenciana.

Per a commemorar aquest dia, la Universitat d’Alacant, a través del seu Servei d’Esports, ha preparat una variada programació d’activitats dirigides a tota la comunitat universitària.

La inauguració de les jornades tindrà lloc al pavelló poliesportiu de la UA, a les 9.30 hores, i seran presentades pel director del Secretariat de Promoció Esportiva, Dari Escandell.

El programa d’activitats començarà a les 10 hores, a la sala d’aeròbic, amb la taula redona col·loqui «L’esport com a mitjà de vida integrador». Aquesta activitat comptarà amb la participació de Roberto Cejuela, professor en el grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, que hi actuarà de moderador, Llorens Solbes, llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i entrenador d’atletes d’alt nivell com Daniel Andújar, esportista FER , i de Lasse Lührs, triatleta de la UA i estudiant d’Administració i Direcció d’Empreses (ADE), Premi Fundació Trinidad Alfonso, campió europeu júnior 2015 i plata en Campionat d’Espanya Universitari 2017.

A més de la taula redona, es desenvoluparan les activitats següents: un torneig de futbol 3x3; un torneig de bàsquet 3x3; vòlei platja; iniciació a l’escalada esportiva; taller de gimnàstica natural; taller de balls llatins; boccia i eslàlom, i taller de balls llatins adaptat. L’acte comptarà també amb la retransmissió en directe, en el mateix pavelló esportiu de la UA, del programa Partido a partido de Radio San Vicente, presentat per Arena García.

Per a més informació sobre el programa d’activitats i inscripció, consulteu la següent adreça web: Dia de l’Esport 2018

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464