Saltar apartados

La UA descobreix a Alcoi els noms, usos i tradició dels bolets del nostre entorn

El dissabte al matí el Campus d'Alcoi de la Universitat d'Alacant a la Cambra de comerç acull el curs gratuït que finalitzarà amb una degustació de bolets

 

Bolets_Alcoi

 

 

Alcoi. Dijous 8 de novembre de 2018

Aquest dissabte 10 de novembre el Campus d’Alcoi de la Universitat d’Alacant s’endinsarà en el món boletaire a través del curs gratuït impartit per Antoni Belda Els bolets del nostre entorn: noms populars, usos i tradició. La cita serà entre les 9 del matí i la una del migdia, un matí al llarg del qual els assistents «podran reconèixer les espècies mengívoles i tòxiques principals que tenim a les nostres muntanyes. A més, es donaran a conèixer les bones pràctiques de recollida i respecte al nostre entorn. S'esmentaran els noms populars d’aquests i les formes de conservar-los i elaborar-los», ha explicat el responsable del curs, del Departament de Ciències de la Terra i Medi Ambient de la UA.

Al finalitzar el curs, que té un apartat d’introducció a la micologia, un segon sobre la descripció de les espècies més representatives dels nostres boscos i una tercera part sobre les normes bàsiques de recol·lecció i bon comportament al bosc, els assistents tindran l’oportunitat d’aprendre les formes diferents de preparar els bolets i participar-ne en la degustació.

El curs és gratuït i s’imparteix a la Cambra de Comerç d’Alcoi, al carrer Sant Francesc. Els interessats es poden adreçar al correu antonio.belda@ua.es per tal d’inscriure-s’hi.

 

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464