Saltar apartados

Linde Healthcare i la Universitat d'Alacant col·laboraran en matèria formativa i d'investigació

Un dels objectius és que els estudiants puguen aplicar els coneixements adquirits en la seua formació, amb pràctiques externes en la companyia

 

Healthcare
Healthcare2
Healthcare3
Healthcare4

 

Alacant. Dimarts, 6 de novembre de 2018

Linde Healthcare i la Universitat d’Alacant han signat un conveni de col·laboració que permetrà la realització conjunta d’activitats de divulgació, formació i investigació, en el camp de les malalties respiratòries. Així mateix, aquest conveni estableix la tutorització de pràctiques externes, previstes en els plans d’estudis de les titulacions de grau i màster de la Facultat de Ciències de la Salut, en els tres centres CAIDER que la companyia té a la província d’Alacant i en els domicilis dels pacients.

En l’acte de la signatura del conveni, el rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, ha assenyalat la importància de continuar obrint vies de col·laboració amb el món empresarial i ha destacat l’especial importància d’aquest tipus de vincles en l’àrea de la salut, un sector clau per a la institució acadèmica i que «ofereixen un complement en la formació reglada del nostre alumnat que millora notablement la seua ocupabilitat».

David Asín, director general de Homecare España de Linde Healthcare, ha manifestat la satisfacció per la signatura d’aquest acord ja que «suposa poder participar en la formació teòrica i pràctica de l’alumnat de grau d’Infermeria en les teràpies respiratòries i en la creació d’una oportunitat professional par a aquest. La col·laboració en acords d’aquest tipus ens ajuda a crear aliances amb entitats que tenen objectius comuns en les àrees de formació i investigació dins del camp de la medicina i la salut».

El conveni, que tindrà una durada de quatre anys, prorrogable d’altres quatre, possibilita que l’alumnat puga complementar els coneixements adquirits en la seua formació acadèmica amb pràctiques externes que afavorisquen l’adquisició de competències que el prepare per a l’exercici d’activitats professionals.

En la reunió han participat, per part de la Universitat, Manuel Palomar Sanz, rector; José Antonio Hurtado, degà de la Facultat de Ciències de la Salut, Eva M. Gabaldón, coordinadora acadèmica de grau en Infermeria; Rosa Ferrer, vicedegana d’Estudiants i Relacions Institucionals; Carmen Vives, vicedegana de postgrau i, per part de Linde Healthcare, David Asín, director general de Homecare España; Carlos Algora, director comercial regional; Pablo González, clinical expert i responsable de formació clínica continuada; José Fernando Villalba, EMEA regulatory competency center Healthcare project manager i Sergio García, delegat comercial.

 

Sobre Linde Healthcare

Linde Healthcare és l’àrea global del Grup Linde dedicada a la salut, especialitzada en l’atenció integral de les cures respiratòries, tant en l’entorn hospitalari com en el domicili. Subministra gasos medicinals, equips mèdics i solucions assistencials sempre centrades en el pacient. Linde Healthcare té una gamma de productes i serveis àmplia que marca la diferència en les vides dels pacients i en la feina dels professionals sanitaris i garanteix la continuïtat assistencial des de l’hospital a casa.

 

Abelló Linde

Abelló Linde, SAU, és una empresa centenària dedicada, principalment, a la fabricació i distribució de gasos de l’aire i d’altres gasos (acetilè, heli, diòxid de carboni i hidrogen) per a la seua aplicació en els àmbits industrial, alimentari i medicinal. Abelló Linde, SAU, forma part del Grup Linde i a Espanya té 9 centres de producció i envasament distribuïts per tot el territori. L’empresa duu a terme una política d’inversions constant i ambiciosa que li permet estar permanentment a l’avantguarda tecnològica a través d’aplicacions innovadores.

 

Sobre The Linde Group

En l’exercici econòmic de l’any 2017, el Grup Linde va aconseguir una xifra de vendes de 17.113 milions d’euros, fet que la converteix en una empresa líder de gasos i enginyeria a nivell mundial, que té aproximadament 58.000 empleats en més de 100 països de tot el món. L’estratègia del Grup Linde està dirigida a un creixement sostenible a llarg termini i es concentra en l’expansió del seu negoci internacional amb productes i serveis d’avantguarda. Linde actua d’una forma responsable amb els seus accionistes, socis comercials, empleats, amb la societat i el medi ambient, en totes les àrees de negoci, regions i localitzacions a tot el món. El Grup s’ha compromès en tecnologies i productes que engloben els objectius de valor per al client i el desenvolupament sostenible.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464