Saltar apartados

La UA és capdavantera en estudis de Ciències de la Salut i el Benestar per segon any consecutiu, segons el rànquing de la Fundació Everis

 

VISITA_ALUMNOS_SECUNDARIA 

 

EverisAlacant. Dijous, 15 de novembre de 2018

La Universitat d’Alacant és per segon any consecutiu el millor centre universitari espanyol per estudiar titulacions relacionades amb la Salut i el Benestar, segons un rànquing  elaborat per la Fundación Everis, que recull l’avaluació de les empreses sobre els recentment titulats contractats sense experiència prèvia.

L’estudi indica que, segons els ocupadors, els centres universitaris millor valorats per estudiar titulacions relacionades amb la Salut i el Benestar són la Universitat d’Alacant, la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat de Castilla-La Mancha.

El vicerector de Qualitat i Innovació Educativa, Francisco Torres, ha destacat que l’estudi «no reflecteix un èxit puntual, sinó mantingut, ja que aquest any 2018 és el segon consecutiu en què la Universitat d’Alacant està considerada pels ocupadors del camp de Salut i Benestar com la que millor prepara els seus professionals a tota Espanya».

També ha indicat que es tracta d’un «resultat excel·lent, especialment perquè aquest rànquing es fa a partir de les opinions dels ocupadors sobre la preparació de les persones a qui contracten, sempre recentment titulades i sense experiència laboral prèvia. I valoren especialment si han adquirit durant la formació universitària les competències necessàries per a exercir el seu treball».

D’aquesta manera, la Universitat d’Alacant manté el seu lideratge en el rànquing respecte a l’any passat i se situa com el millor centre acadèmic, d’entre les universitats que imparteixen les titulacions relacionades amb la salut. De la facultat alacantina depenen els graus d’Infermeria i el de Nutrició Humana i Dietètica, a més de sis màsters oficials i un programa de doctorat amb 36 línies de recerca.

Aquest estudi valora vuit competències dels recentment graduats, com la capacitat de treball en equip; les habilitats interpersonals i comunicació; els coneixements tècnics de la professió; l’honestedat i compromís ètic; la capacitat d’aprenentatge; l’anàlisi i resolució de conflictes; l’orientació a resultats; i l’habilitat per treballar en entorns multiculturals i multidisciplinaris.

L’eix principal del qüestionari és la valoració per part dels responsables de contractació de les competències dels recentment titulats contractats per l’empresa en els últims cinc anys, com també la seua adaptació a les necessitats de l’empresa. 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464