Saltar apartados

La Universitat d'Alacant integra els col·legis professionals en la comunitat Alumni

El rector, Manuel Palomar, i el president de la Unió de Col·legis Professionals Alacant, Fernando Candela, han signat aquest dimarts un conveni de col·laboració

 

Conveni_UPA_1 Conveni_UPA_2

 

Alacant. Dimarts, 13 de novembre de 2018

La Universitat d’Alacant i la Unió de Col·legis Professionals d’Alacant (UPA) han signat aquest dimarts un conveni de col·laboració amb l’objectiu d’integrar els membres col·legiats en el projecte institucional Alumni, que aglutina els antics alumnes i les persones vinculades amb la UA per a col·laborar en la realització d’activitats de divulgació i de formació que redunden en benefici de les dues parts.

Els col·legiats que estiguen interessats a formar part d’Alunmi podran fer-ho a través de la inscripció com a assessors, ambaixadors o mecenes i sense necessitat d’abonar la quota anual. D’aquesta manera el conveni reforça el vincle amb la societat de la Universitat d’Alacant a través del seu projecte per a promoure i mantenir els vincles permanents amb exalumnes i persones relacionades amb la institució. Una relació que es tradueix en la participació en el desenvolupament de projectes, com també en altres activitats de projecció social i cultural que ofereixen suport als egressats en la inserció laboral d’aquests i l’oportunitat de formació continuada a través d’activitats organitzades a aquest efecte i també d’aprofitar-les.

En l’acte han estat presents també la vicerectora d’Estudiants i Ocupació de la UA, Nuria Grané, de qui depèn el projecte Alumni i Fancisco Martin Irles, president de la comissió d’Assumptes Acadèmics del Consell Social de la UA.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464