Saltar apartados

Premi del Ministeri de Sanitat, Consum, Seguretat Alimentària i Benestar Social per als estudiants del grau en Nutrició Humana i Dietètica de la Universitat d'Alacant

El guardó ha arribat a través de l’assignatura Pràcticum d’Educació Alimentària


Imatge cedida per Eva Trescastro: Lliurament de premis, en el qual apareix María Luisa Carcedo, ministra de Sanitat, Marisa Gayo, regidora de Sanitat, Consum i Comerç de l’Ajuntament d’Alacant, Dolores Mejía, directora general de Mercalicante, Juan Carlos Victoria, tècnic municipal del Centre de Recursos de Consum de l’Ajuntament d’Alacant, Daniel Reina, d’ADENS i Eva María Trescastro, de la Universitat d’Alacant.


Alacant. 15 de novembre de 2018

Els estudiants del grau en Nutrició Humana i Dietètica de la Universitat d’Alacant són part dels receptors del Premi Estratègia NAOS a la promoció d’una alimentació saludable en l’àmbit familiar i comunitari. Des de fa uns quants anys, l’alumnat col·labora, a través de l’assignatura Pràcticum d’Educació Alimentària, amb el projecte «Activitats formatives en hàbits de vida saludable per a centres educatius: llapis i cullera», del Centre de Recursos de Consum de l’Ajuntament d’Alacant, que ha rebut el guardó.

El lliurament dels Premis de l’Estratègia NAOS (Nutrició, Activitat Física i Prevenció de l’Obesitat) de l’Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició, del Ministeri de Sanitat Consum i Benestar Social, va tenir lloc el dilluns 12 de novembre de 2018. De la Universitat d’Alacant hi va assistir la professora Eva María Trescastro.

Eva Trescastro, professora i investigadora del Departament d’Infermeria Comunitària, Medicina Preventiva i Salut Pública i Història de la Ciència de la UA, ha precisat que, en aquesta iniciativa participen moltes institucions, «però nosaltres ho fem a través dels estudiants, cosa que dóna cert grau de reconeixement a les seues activitats i a la qualitat de les assignatures que oferim».
Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464