Saltar apartados

La Universitat d'Alacant estén a Bigastre la seua xarxa de seus universitàries

La localitat del Baix Segura inaugura l’aula universitària que ‘consolida la presència de la UA a la comarca a través de la seua oferta d’activitats culturals i de formació’

 

Bigastre
Bigastre2
Bigastre3

 

Bigastre. Dilluns, 19 de novembre de 2018

La Universitat d’Alacant va inaugurar divendres passat l’Aula Universitària de Bigastre, amb la qual la localitat del Baix Segura se suma a la xarxa de seus de la Universitat d’Alacant.

L’acte formal d’inauguració, celebrat a l’auditori Francisco Grau, va ser presidit per l’alcaldessa de la localitat, Teresa Belmonte, i la directora del Secretariat de Promoció Cultural de la UA, Mar Iglesias, que després de descobrir la placa de l’aula universitària va destacar que «gràcies a aquest conveni s’inicia un període de relacions entre la UA i el municipi que, sota el paraigua d’activitats i accions culturals, pretén fomentar l’accés en igualtat de condicions a la cultura en el sentit ampli del terme».

El nou acord amb l’Ajuntament de Bigastre permet a la Universitat d’Alacant consolidar la seua presència a la comarca. Iglesias va assenyalar que «aquesta fórmula de convenis bilaterals permet, tant a la universitat com als municipis, personalitzar al màxim la relació i tenir molt present la idiosincràsia local a l’hora d’activitats d’investigació o formació».

Per la seua part, la primera edil de Bigastre va assenyalar que «aquesta iniciativa de ben segur que ajudarà a vertebrar l’oferta cultural i formativa del municipi».

La posada de llarg de la nova aula universitària va comptar amb l’exposició «35 anys de la UA», i l’Aula de Dansa de la Universitat d’Alacant va representar l’espectacle La última cena en el mateix Auditori.

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464