Saltar apartados

El rector presideix la presa de possessió de l'equip deganal de la Facultat de Ciències

Luis Gras repeteix al capdavant del centre amb «amb el mateix nivell de compromís i exigència que hem tingut fins ara»

Luis_Gras_degà

 

Alacant. Dijous, 29 de novembre de 2018

La sala multimèdia del Rectorat ha acollit aquest matí l’acte de presa de possessió de l’equip deganal de la Facultat de Ciències després que Luis Gras aconseguira un suport superior al 80 per cent en les eleccions que van tenir lloc la setmana passada.

Manuel Palomar i la secretària general, Esther Algarra, han presidit l’acte en què el degà, en primer lloc, i els vicedegans després, han rubricat els seus nomenaments. El rector ha destacat que «la Facultat de Ciències té un equip excel·lent que ha fet una gran tasca els darrers anys. El seu degà ha sabut ser lleial a la Universitat i al mateix temps reivindicatiu amb el seu centre que a més ha posat en marxa els darrers anys noves titulacions, com són Física o el grau de Gastronomia. La meua felicitació i els millors desitjos per aquesta nova singladura al capdavant de la Facultat de Ciències».

El degà, Luis Gras, per la seua banda ha volgut agrair a tot l’equip el seu treball i dedicació i ha assegurat que continuaran treballant amb «el mateix nivell de compromís i exigència que hem tingut fins ara». El reelegit degà ha afirmat que «tenim un projecte en marxa que encara no hem pogut finalitzar i això ens encoratja a seguir», al mateix temps que desitjava «que els temps que venen ens servisquen per a assentar el sistema de qualitat i cohesionar la facultat després de deu anys consecutius aplicant els diferents canvis de models educatius».

L’equip que encapçala Luis Gras com a degà està format per, Magdalena García, secretària; Sergio Molina, vicedegà de Qualitat; Rosa Maria Martínez, vicedegana de Postgrau; José Francisco Baeza, coordinador acadèmic del grau de Geologia; María José Nueda, coordinadora acadèmica del grau de Matemàtiques; María Ángeles Alonso, coordinadora acadèmica del grau en Biologia; Celia García, coordinadora acadèmica del grau en Òptica i Optometria; María José Illan, coordinadora acadèmica del grau en Química; Carlos Valle, coordinador acadèmic del grau en Ciències del Mar; Juana Dolores Jordà, coordinadora acadèmica del grau en Gastronomia i Arts Culinàries; Guillermo Chiappe, coordinador acadèmic del grau en Física; i Antonio Sánchez, coordinador acadèmic d’Estudis.

 

Notícies relacionades:

Luis Gras revalida al capdavant de la Facultat de Ciències de la Universitat d'Alacant

 

Equipe_Ciències

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464