Saltar apartados

Degans de quinze països llatinoamericans aprenen a millorar la gestió institucional a la Universitat d'Alacant

 

Degans_internacional1
Degans_internacional2
Degans_internacional3
Degans_internacional4

 

Alacant. Dilluns, 1 d'octubre de 2018

La sala d’actes de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat d’Alacant ha acollit aquest dilluns la inauguració de la setena edició del Curs Internacional de Degans de Llatinoamèrica, en la qual participen responsables d’institucions educatives de quinze països diferents.

El rector ha sigut l’encarregat de donar la benvinguda als degans acompanyat en la taula pel director del curs, Joaquín Marhuenda, i el director de Projectes Internacionals de Transferència en Gestió Universitària, Roberto Escarré. Manuel Palomar ha assenyalat la importància d’«una col·laboració internacional entre institucions acadèmiques que ajude a reforçar i millorar la gestió que es realitza als diferents centres d’educació superior».

El curs compta amb el finançament del Servei Alemany d’Intercanvi Acadèmic (DAAD) i la Conferència Alemanya de Rectors, dins del programa DIES de Gestió d’Educació Superior, i aquest mòdul, impartit per la Universitat del Saarland i la Universitat d’Alacant, servirà per a establir les bases de la programació general del Pla Estratègic d’Actuació, SAP, que es desenvolupa fins a l’acabament del curs el juny de 2019.

 

Notícies relacionades:

Degans de quinze països llatinoamericans assisteixen en la UA a la setena edició del Curs Internacional de Degans de Llatinoamèrica

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464