Saltar apartados

Experiments científics per als més menuts a les seus universitàries de Xixona i Petrer

Xperimenta a la Seu és una iniciativa de la UA per a despertar la curiositat científica en alumnat de primària i l'ESO

 

Alacant. Divendres, 5 d'octubre de 2018

Arranca una nova edició d’Xperimenta a la Seu de la Universitat d'Alacant que, en aquesta edició i després de l'èxit de l’any passat, arribarà a les seus universitàries de Xixona i Petrer amb l'objectiu de despertar la curiositat científica dels més menuts.

Demà dissabte, 6 d'octubre, de 18 a 21 hores tindrà lloc la primera cita, a la Casa de la Cultura de Xixona (carrer de la Mare de Déu de l’Orito, 62), on alumnat de primària i de l'ESO podrà participar en diversos experiments científics. Amb caràcter gratuït, l'activitat consta de diverses sessions cícliques de 45 minuts. Els assistents realitzaran experiments científics dividits en petits grups que aniran passant per tots els experiments que es proposen.

Petrer acollirà la segona parada d'aquest programa, el dissabte 20 d'octubre, de 9.30 a 14 hores, a les instal·lacions del Forn Cultural (plaça de Francisco López Pina, s/n), amb el mateix format.

Xperimenta a la Seu és una iniciativa del Secretariat de Seus Universitàries de la UA, en col·laboració amb la Delegació d'Alumnes de la Facultat de Ciències i el Consell d'Estudiants de la UA, així com dels ajuntaments i seus universitàries de Xixona i Petrer.

 

SEUS_Xperimenta

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464