Saltar apartados

Caja Rural Central s'incorpora a la Càtedra de la Empresa Familiar de la Universitat d'Alacant

El rector de la UA, Manuel Palomar, el president de l’entitat financera, Manuel Ruiz, el president de l’Associació de l’Empresa Familiar, Francisco Gómez i la presidenta de la Fundació Manuel Peláez Castillo, que dona nom a la Càtedra, Carmen Robles, han signat el conveni aquest dilluns al despatx del rector

 

Caixa_Rural_Central1
Caixa_Rural_Central2
Caixa_Rural_Central3

 

Alacant. Dilluns, 22 d'octubre de 2018

La Càtedra Manuel Peláez Castillo de la Empresa Familiar de la Universitat d’Alacant ha incorporat Caja Rural Central entre les entitats que impulsen la seua activitat en un acte que ha tingut lloc aquest matí al despatx de rector en el qual han participat el rector de la UA, Manuel Palomar, el president de l’entitat financera, Manuel Ruiz, el president de l’Associació de l’Empresa Familiar, Francisco Gómez i la presidenta de la Fundació Manuel Peláez Castillo, que dona nom a la Càtedra, Carmen Robles.

El rector ha destacat la «feina que fa una de les càtedres institucionals més antigues de la Universitat. Des de l’any 2003, treballa per apropar l’empresa i la universitat a través, principalment, de la formació i la investigació».

Manuel Ruiz, president de Caja Rural Central ha assegurat durant la signatura del conveni que «la vocació de la nostra entitat és la de servei a la societat i estem convençuts que la col·laboració que encetem amb la Universitat d’Alacant i l’Empresa Familiar a través de la Càtedra és el millor camí».

Per la seua banda, el president de l’Associació de l’Empresa Familiar, Francisco Gómez, s’ha mostrat content per la incorporació de Caja Rural Central «que ara tindrà l’oportunitat de jugar en primera divisió amb companys com la Universitat d’Alacant i l’Institut de l’Empresa Familiar».

Carmen Robles ha assenyalat també que la voluntat de Manuel Peláez Castillo «sempre va ser la de oferir l’oportunitat de formació a les noves generacions d’empresaris, aquesta formació que ell no va poder tenir ja que en la seua època no hi havia la Universitat d’Alacant. Un objectiu que va assolir i que amb aquesta Càtedra es fa realitat any rere any».

 

Notícies relacionades:

La Càtedra de l’Empresa Familiar inicia una nova etapa amb la incorporació de Manuel Peláez Castillo

La Càtedra de l’Empresa Familiar de la Universitat d’Alacant commemora el desè aniversari

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464