Saltar apartados

La Universitat d'Alacant se suma a la lluita contra el càncer de pàncrees

El rector, Manuel Palomar, ha escenificat el suport de la UA amb la seua signatura per a donar suport a la carrera solidària per la investigació en càncer de pàncrees

 

Cancer_pancreas1
Cancer_pancreas2
Cancer_pancreas3
Cancer_pancreas4

 

Alacant. Divendres, 26 d'octubre de 2018

La Universitat d’Alacant ha mostrat el seu suport a la lluita contra el càncer de pàncrees sumant-se a la iniciativa «Cursa de les ciutats contra el càncer de pàncrees». El rector de la Universitat, Manuel Palomar, acompanyat pel degà de Ciències de la Salut, José Antonio Hurtado i el doctor Enrique de Madaria, vicepresident de la Societat Espanyola de Pancreatologia, ha subscrit amb la seua signatura el suport a la iniciativa que es realitzarà l’11 de novembre vinent a Alacant i en sis ciutats europees més.

El rector ha assegurat que «la Universitat d’Alacant no podia deixar de donar suport a una iniciativa tan positiva, com a institució ens implicarem i ajudarem en el que podrem, i també a través de la Facultat de Ciències de la Salut, i jo personalment pense participar el dia 11 en la cursa solidària».

Per la seua part, Enrique de Madaria ha agraït al rector i a la Universitat d’Alacant la implicació «en un projecte que busca que la societat prenga consciència del problema del càncer de pàncrees, per a intentar trobar solucions i fomentar la investigació».

La cursa començarà a les 10.30 hores a la rambla de Méndez Núñez d’Alacant i tindrà un recorregut de cinc quilòmetres pel centre de la ciutat. L’import de la inscripció és de 12,50 euros per als adults i de 8,50 per als xiquets.

Reproducir

Declaracions del dr. Enrique de Madaria

sobre el projecte lluita càncer de pàncrees

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464