Saltar apartados

L'Orquestra Filharmònica de la Universitat d'Alacant inicia les proves de selecció de músics per al nou curs acadèmic

L’orquestra farà els dies 17 i 18 de setembre les proves d’accés al Paranimf de la UA

 OFUA_ensayo

 

Alacant. Divendres, 14 de setembre de 2018

L’Orquestra Filharmònica de la Universitat d’Alacant (OFUA) farà aquesta setmana l’audició dels nous candidats a integrar aquesta formació musical. Formar part de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat d’Alacant convergeix amb la línia estratègica de la UA de dotar als estudiants d’aquesta d’una formació integral i complementària, a més de contribuir en el desenvolupament creatiu i de participació en la cultura que promou la institució.

El dilluns 17 i el dimarts 18 de setembre, quasi un centenar d’aspirants de diferents especialitats han sigut convocats a les proves d’accés. Els primers a fer-ho seran els intèrprets d’instruments de corda –violins, violes i violoncels–, als quals seguiran els de vent. La percussió tancarà aquestes audicions.

Les proves es faran al Paranimf de la UA, on cadascun dels aspirants haurà de demostrar la seua capacitat per a formar part de l’orquestra davant d’un tribunal presidit pel director artístic de la formació, Tobías Gossmann.

Les proves d’accés, que van ser convocades el passat mes de juliol , han tingut una gran resposta en participació, i estan dirigides a membres de la comunitat universitària, estudiants de qualsevol dels conservatoris de música de la província d’Alacant, músics d’escoles i societats musicals de les poblacions amb seu universitària o tenir experiència en l’instrument al perfeccionament del qual s’aspira.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464