Saltar apartados

Dotze grans de raïm i un complet programa d'activitats donaran la benvinguda al curs 2018-19 en la Universitat d'Alacant

La BenvingudaUA arranca el dimarts 25 a la plaça de la Igualtat amb la mirada posada en el compromís social de la institució i la seua aposta per la reducció del consum de plàstic en el campus

 

BienvenidaUA_2018_casAlacant. Divendres, 21 de setembre de 2018

La vicerectora d’Estudiants i Ocupació, Nuria Grané, serà l’encarregada d’inaugurar la BenvingudaUA dimarts que ve, 25 de setembre, a les 11 hores a la plaça de la Igualtat de la Universitat d’Alacant. Una setmana de benvinguda que es presenta amb una completa programació d’activitats entre les quals s’inclou música, exhibicions científiques i esportives, exposicions, dansa, escalada, baptisme de busseig, concerts, concursos i sortejos, o el començament de la campanya «Plàstic.0».

El nou curs que comença, amb més de 5.700 nous alumnes i una oferta ampliada amb 44 graus i 4 dobles graus, estarà marcat pel Pla de Responsabilitat Social de la Universitat d’Alacant, aprovat al final del curs passat pel Consell de Govern i entre els objectius del qual es troba el de reduir el consum de plàstics entre la comunitat universitària. La setmana de benvinguda de la UA serà escenari del llançament de la campanya «Plàstic.0», organitzada pel Vicerectorat de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat, a través del repartiment dels punts de llibre de la campanya.

Els grans de raïm

El Consell d’Estudiants donarà la benvinguda al nou curs acadèmic a les 12 hores a la mateixa plaça de la Igualtat amb el «Raïm de benvinguda», i al llarg de tot l’acte el grup 3 de Azúcar tocarà música en directe a la mateixa plaça. Exposicions sobre «Dones científiques i dones honoris causa UA» i «Campus amb orgull» també rebran els nous estudiants a la plaça de la Igualtat, on, a més, s’instal·larà un taller de manteniment de bicicletes organitzat per Ciclos Campuzano.

La Biblioteca General també se sumarà als actes de benvinguda amb l’activitat «Globus i preguntes», que inclou premis per als guanyadors. El Consell d’Estudiants, a més de rebre el nou curs amb els grans de raïm, també estarà present amb experiments científics, activitats esportives, sortejos i regals, a part d’oferir informació sobre les associacions que en formen part.

El dimecres 26, la Facultat de Filosofia i Lletres se suma a la BenvingudaUA amb el Dia Europeu de les Llengües a partir de les 11.30 hores amb un recital poètic multilingüe, una fira d’intercanvi lingüístic, un fotoreclam i regals per a tots els participants en forma de tatuatges, clauers i polseres de la campanya «Enamora’t de les llengües» de la UA.

El mateix dia, davant de la Biblioteca General, l’equip de rugbi de la Universitat d’Alacant protagonitzarà una exhibició esportiva entre les 11.00 i les 12.30 hores. Serà abans de la presentació oficial dels equips federats de la secció esportiva de la UA per a la temporada 2018-19 en l’amfiteatre del Museu de la Universitat d’Alacant.

El dijous 27, a més de les diferents activitats als baixos de la Biblioteca General, el rocòdrom de la Universitat d’Alacant organitza una jornada de portes obertes perquè tots els estudiants que vulguen puguen conèixer com funciona, i l’Aula de Dansa de la UA, a les 12 hores, davant de l’estand del Servei de Cultura, oferirà una exhibició.

Concert

Els actes programats per a la BenvingudaUA conclouran el dia 3 d’octubre amb el concert de Frida i Zoo al paranimf de la Universitat d’Alacant a partir de les 20.30 hores, les entrades tindran un preu de 10 euros en venda anticipada i 12 a la taquilla.

 

BienvenidaUA_actes

 

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464