Saltar apartados

La UA presenta els seus esportistes federats per al nou curs acadèmic

300 esportistes de 14 modalitats esportives representaran la Universitat d’Alacant en competicions regionals i nacionals durant la temporada 2018/2019

 Equipos_federados2018

Alacant. Dimecres, 26 de setembre de 2018

La Universitat d’Alacant ha presentat aquest matí els seus esportistes federats que representaran la institució en les competicions regionals i nacionals d’aquesta temporada 2018/2019, amb un acte multitudinari que ha reunit més de 150 esportistes, del total de 300 federats que hi ha enguany, a més d’entitats, patrocinadors, col·laboradors, clubs, entrenadors i personal de la comunitat universitària. Aquest esdeveniment forma part dels actes de Benvinguda a la UA 2018/2019.

El rector de la UA, Manuel Palomar, el vicerector de Cultura, Esport i Llengües, Carles Cortés, la vicerectora Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat, María José Rodríguez, Nuria Grané, vicerectora d’Estudiants i Ocupació, Dari Escandell, director del Secretariat de Promoció Esportiva, el vicedegà de Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, Juan Manuel Cortell, la directora del Servei d’Esports, Ana Echeveste i el personal tècnic del Servei d’Esports, han presentat els esportistes federats i els han donat la benvinguda ja que representaran la UA aquest curs en les modalitats esportives següents: apnea de competició; escalada de competició; futbol masculí; futbol sala femení; grup de muntanya; orientació; pilota valenciana; rem masculí i femení; rugbi masculí i femení; taekwondo; triatló; voleibol femení i voleibol de platja. A més del grup de mitja marató.

La Universitat d’Alacant, en el constant suport que fa a l’esport, continua la seua consolidació de projectes any rere any per a aconseguir un alt nivell en l’esport. Per això, cal destacar algunes disciplines esportives per la seua trajectòria en la temporada passada com l’equip de futbol sala femení de 1a divisió nacional, que ha quedat quart en lliga i va participar en la Copa d’Espanya.

Voleibol femení va ascendir a Superliga2 i no solament ha aconseguit mantenir-se en aquesta categoria, sinó que a més es va aconseguir un 5è lloc.

L’equip de triatló va aconseguir el 3r lloc tant en el Campionat d’Espanya de Triatló Olímpic com en la Copa del Rei a nivell individual, on Roberto Sánchez Mantecón es va proclamar campió d’Espanya olímpic elit absolut i sub 23.

En voleibol de platja dues parelles masculines van arribar a la fase final del Campionat d’Espanya. I en la seua primera temporada l’equip d’apnea femení va finalitzar amb 6 medalles.

Els equips de rem femení i masculí es van classificar per a disputar el Campionat d’Espanya, i el femení va obtenir un meritori 5è lloc.

Finalment, els esportistes Jennifer Pedro i Patricia Blázquez de l’equip de futbol sala femení, Roberto Sánchez de triatló i Pablo Pérez i Oscar Jiménez de voleibol de platja, han sigut convocats per la Selecció Nacional Espanyola.

Després de la presentació dels equips, han pres la paraula els esportistes Carlos Carbonell (futbol masculí), Belén Ferrández (taekwondo) i Lasse Lührs (triatló), que en representació de tots els companys, han contat les seues experiències esportives i han destacat l’aportació positiva de l’esport universitari en les seues vides.

Tot seguit, el rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, ha dirigit unes paraules a tots els esportistes de la UA en què ha reconegut l’esforç i els resultats obtinguts durant el passat curs acadèmic. I, d’altra banda, ha agraït a totes les institucions, patrocinadors, sponsors, clubs i equips la presència en l’acte.

L’acte ha finalitzat amb la tradicional foto de grup a l’amfiteatre del Museu de la Universitat d’Alacant (MUA).

 

Entitats, patrocinadors i col·laboradors convidats a l’acte:

Representants de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, de l’Ajuntament d’Alacant, Ajuntament de Sant Vicent, Suma Gestió Tributària, Vectalia, Vila Universitària, Residencia Rector3, Clece, Esatur, Orizon, Boyer Triathlon, Clínica Tesla, Centro Omega, Holiday Gym, Protebaker, Casco Antiguo, Deportes Match, Mobel Sport i Viator..

 

Clubs convidats:

Fundació Lucentum, Hoquei Atlètic Sant Vicent, Bàsquet Sant Blai, Unió Esportiu Gimnàstic Sant Vicent, Hèrcules d’Alacant CF, CD ADESAVI, Sant Vicent Rugbi, Club Futsal Ibi, CD Agustins i Xaloc Alacant Futbol Sala.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464