Saltar apartados

El Consell Social de la UA farà aquest dijous la gala dels premis per a reconèixer l'excel·lència i el compromís amb la Universitat d'Alacant

 

1PremiosCS_CARMINA_DIAZ
2PremiosCS_MANUEL_NIETO
3PremiosCS_JOSE_ANTONIO_GUTIERREZ
5PremiosCS_UPUA
6PremiosCS_JESUS_NAVARRO
7PremiosCS_VOLEIBOL_FEMENINO_UA
8PremiosCS_FRANCISCO_RODRIGUEZ
9PremiosCS_JUAN_ESCARRE
10PremiosCS_EDUARDO_TEMPLE

Imágenes:

1-Carmina Díaz, 2- Manuel Nieto_Cajamar, 3- J.Antonio Gutierrez Navarro, 4- Salvador Ordóñez, 5- Universitat Permanent, 6- Jesús Navaro_Carmencita, 7-Voleibol Femenio UA, 8- Francisco Rodríguez, 9- Juan Escarré, 10- Eduardo Tempere_Vila Universitària

 

Alacant. Dilluns, 1 d'abril de 2019

El Consell Social de la UA farà aquest dijous, 4 d’abril, la III edició dels seus Premis, en una gala que tindrà lloc a l’EUIPO i en què es reuniran representants del món econòmic, acadèmic, professional i social per a reconèixer l’excel·lència i el compromís amb la Universitat d’Alacant.

Enguany és la tercera edició d’aquests premis, amb els quals el Consell Social de la Universitat d’Alacant pretén reconèixer trajectòries destacades en el món acadèmic, cultural i professional, en el mecenatge, la investigació, l’ocupabilitat, l’esport i el voluntariat, per part d’empreses, institucions i persones que s’han destacat en els seus àmbits respectius. Enguany, a més, rebrà una menció honorífica l’expresident del Consell Social de la Universitat d’Alacant, Francisco Gómez Andreu.

A més, aquest serà el primer acte públic com a president del Consell Social de la Universitat d’Alacant d’Adolfo Utor, president de Baleària, que va ser nomenat el 15 de febrer d’enguany.

En total, el Consell Social premiarà 23 persones en les 13 categories dels premis. Rebran premis enguany Carmencita, en la categoria de Càtedra d’Empresa; Cajamar pel Mecenatge Artístic i Cultural, Bioithas, pel Mecenatge en Investigació; la Vila Universitària, pel Mecenatge en Formació; i Verne Group rebrà el Premi a l’Ocupabilitat.

També seran premiades la Trajectòria Acadèmica de Salvador Ordóñez, catedràtic i exrector de la Universitat d’Alacant, i de Francisco Rodríguez Reinoso en Investigació. Casa Mediterráneo rebrà un guardó per la seua Implicació universitària, i la Universitat Permanent de la UA, per la seua Implicació Social.

Alumnes i exalumnes excel·lents també es troben entre els premiats pel Consell Social, com és el cas dels Alumni Carmina Díaz Marín, cap del Servei de Neurologia de l’Hospital General d’Alacant, i José Antonio Gutiérrez Navarro, cap del Servei d’Urgències Generals de l’Hospital Universitari d’Elx (Alacant), tots dos llicenciats en Medicina per la Universitat d’Alacant. En aquesta categoria, també és premiada Gala Gil Amat, fundadora d’una startup a Silicon Valley i gerent i responsable d’inversions a Londres de l’empresa valenciana Demium Startups.

A més, com és habitual des de la instauració dels premis, el Consell Social de la Universitat d’Alacant ha distingit enguany en la categoria de Rendiment Acadèmic aquells i aquelles alumnes amb un millor expedient.

En aquesta edició els premiats són María Alfaro Contreras, de l’Escola Politècnica Superior - grau en Enginyeria, So i Imatge en Telecomunicació; Mónica Abellán Zárate de la Facultat de Ciències - grau en Biologia; Laura Miralles Amorós, de la Facultat de Ciències de la Salut - grau en Nutrició Humana i Dietètica; Rodrigo Ramis Moyano, de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials - grau en Sociologia; Germán Martínez Fajardo de la Facultat de Dret - grau en Gestió i Administració Pública; María de la Asunción Torregrosa Díaz, de la Facultat d’Educació - grau en Mestre en Educació Primària; i Raquel Rocamora Montenegro, de la Facultat de Filosofia i Lletres - grau en Español: Llengua i Literatures.

Al Mèrit Esportiu, l’olímpic Juan Escarré rebrà un premi, igual que les jugadores de l’equip de voleibol femení i federat de la Universitat d’Alacant.

En la categoria de Voluntariat, l’alumnat de la Universitat d’Alacant que participa en «La Mar Solidària» rebrà enguany el guardó.

 

LLISTAT DE PREMIATS

• PREMI IMPLICACIÓ UNIVERSITÀRIA

Casa Mediterráneo

 

• PREMI IMPLICACIÓ SOCIAL

Universitat Permanent

 

• PREMI OCUPABILITAT

Verne Group

 

• PREMI D’INVESTIGACIÓ

Sr. Francisco Rodríguez Reinoso

 

• PREMI ALUMNI UA

Sra. Gala Gil Amat

Sr. José Antonio Gutiérrez Navarro i Sra. Carmina Díaz Marín

 

• PREMI RENDIMENT ACADÈMIC

Sra. María Alfaro Contreras (Escola Politècnica Superior - grau en Enginyeria, So i Imatge en Telecomunicació)

Sra. Mónica Abellán Zárate (Facultat de Ciències - grau en Biologia)

Sra. Laura Miralles Amorós (Facultat de Ciències de la Salut - grau en Nutrició Humana i Dietètica)

Sr. Rodrigo Ramis Moyano (Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials - grau en Sociologia)

Sr. Germán Martínez Fajardo (Facultat de Dret - grau en Gestió i Administració Pública)

Sra. María de la Asunción Torregrosa Díaz (Facultat d’Educació - grau en Mestre en Educació Primària)

Sra. Raquel Rocamora Montenegro (Facultat de Filosofia i Lletres - grau en Español: Llengua i Literatures)

 

• PREMI MÈRIT ESPORTIU UNIVERSITARI

Sr. Juan Escarré Urueña

Equip de Voleibol Femení de la UA

 

• PREMI VOLUNTARIAT UNIVERSITARI

Estudiants de la UA en La Mar Solidària

 

• PREMI CÀTEDRA D’EMPRESA

Càtedra Carmencita d’Estudis del Sabor Gastronòmic

 

• PREMI MECENATGE INVESTIGACIÓ

Bioithas SL

 

• PREMI MECENATGE ARTÍSTIC I CULTURAL

Cajamar Caja Rural

 

• PREMI MECENATGE FORMACIÓ

Vila Universitària

 

• PREMI TRAJECTÒRIA ACADÈMICA

Sr. Salvador Ordóñez Delgado

 

• MENCIÓ HONORÍFICA DEL CONSELL SOCIAL

Francisco Gómez Andreu

 

Notícies relacionades:

Voluntariat universitari de 'La Mar Solidària' i els millors expedients acadèmics, premis del Consell Social de la UA 2019

El Consell Social de la UA premia la Càtedra Carmencita i el mecenatge de Bioithas, CajaMar i Vila Universitaria

El Consell Social de la UA reconeix la implicació universitària de Casa Mediterráneoi i l'ocupabilitat a Grup Verne

El Consell Social de la UA premia Salvador Ordóñez, la UPUA i Francisco Rodríguez Reinoso

El Consell Social de la UA concedeix el Premi al Mèrit Esportiu a l'equip de voleibol femení i a Juan Escarré

El Consell Social de la UA concedeix el premi Alumni a Carmina Díaz Marín i José Antonio Gutiérrez Navarro, dos dels seus llicenciats en Medicina

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464