Saltar apartados

El grau en Estudis Anglesos celebra la seua jornada cultural i divulgativa

Oferirà cinc interessants ponències i una taula redona

 

JornadaEstudiosIngleses1
JornadaEstudiosIngleses2
JornadaEstudiosIngleses3
JornadaEstudiosIngleses4
JornadaEstudiosIngleses5

Imatges de l'acte d'inauguració de la jornada

 

Alacant. Dilluns, 1 d'abril de 2019

La Facultat de Filosofia i Lletres acull hui la jornada del Grau en Estudis Anglesos, que presenta un programa ha començat a les 10 hores i es prolongarà fins a les 18.30 hores, moment de la clausura. Ofereix fins a cinc ponències amb temes com les eixides laborals, les oposicions o els grups d'investigació, entre altres, i presentarà una taula redona amb egressats que relataran les seues experiències.

Destaquen títols com la conferència "How my degree in English Studies (UA) opened unexpected doors for me", de Miguel Ángel García Yeste, de la University of Gothenburg, "Opositar amb Estudis Anglesos", d'Esther Marín, o "Emprendre en Estudis Anglesos", amb Pilar Santiago.

Segons explica Amelia Peral, vicedegana de Cultura i Comunicació de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UA, aquestes jornades «buscar acostar a l'alumnat als estudis que cursen perquè els vegen des d'un punt de vista diferent», al que afig que «amb això, pretenem que coneguen en profunditat totes les opcions de futur que tenen al seu abast, que solen ser moltes més de les que habitualment es contemplen si no s'han informat amb detall».

En el mateix sentit, Peral manifesta que aquestes iniciatives «van partir amb la intenció d'aconseguir que els alumnes s'impliquen, participen i ens acompanyen als docents més enllà de les classes i les pràctiques i, al mateix temps, donar-los a conéixer totes les oportunitats que els ofereixen aqueixos estudis en el futur». «És comú que es pregunten què fer en finalitzar els estudis. Aquestes jornades tracten de respondre a aqueixes preguntes i ho fan mitjançant la implicació i la participació dels protagonistes», afig la vicedegana de Cultura i Comunicació.

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464