Saltar apartados

El Grau en Humanitats de la UA revisa l'actualitat poètica i filosòfica en la seua jornada cultural

El Centre d'Estudis Mario Benedetti acull cinc activitats diferents dedicades a l'alumnat d'aquest títol

 

PresGradoHuman1
PresGradoHuman2
PresGradoHuman3
PresGradoHuman4

Imatges de l'acte d'inauguració de la jornada

 

Alacant. Dimarts, 2 d'abril de 2019

La Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat d’Alacant celebra hui la jornada del Grau en Humanitats, que presenta un programa divers que conté conferències, debats i tertúlies per a analitzar i reflexionar amb l'alumnat sobre aquests estudis.

Després de la inauguració, la primera activitat és la conferència de Pablowski titulada "El procés creatiu: Pessimisme poètic". Seguidament se celebra una xarrada-debat sobre la diversitat cultural en la Universitat d'Alacant, a la qual li segueix una Àgora de filosofia que reflexiona sobre els interessos del present.

Posteriorment, el contingut se centrarà en el títol protagonista de la jornada amb la tertúlia sobre "Experiències i eixides professionals del Grau d'Humanitats", abans de tancar l'acte amb el lliurament dels premis del Concurs Fotogràfic Humanitats.

Segons explica Amelia Peral, vicedegana de Cultura i Comunicació de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UA, aquestes jornades «buscar acostar a l'alumnat als estudis que cursen perquè els vegen des d'un punt de vista diferent», al que afig que «amb això, pretenem que coneguen en profunditat totes les opcions de futur que tenen al seu abast, que solen ser moltes més de les que habitualment es contemplen si no s'han informat amb detall».

En el mateix sentit, Peral manifesta que aquestes iniciatives «van partir amb la intenció d'aconseguir que els alumnes s'impliquen, participen i ens acompanyen als docents més enllà de les classes i les pràctiques i, al mateix temps, donar-los a conéixer totes les oportunitats que els ofereixen aqueixos estudis en el futur». «És comú que es pregunten què fer en finalitzar els estudis. Aquestes jornades tracten de respondre a aqueixes preguntes i ho fan mitjançant la implicació i la participació dels protagonistes», afig la vicedegana de Cultura i Comunicació.

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464