Saltar apartados

El Servei de Publicacions de la UA presenta el conte infantil "El xiquet de la Ribera" a la Fira del Llibre

Els autors alcoians, Jordi Sempere i Jordi Davó, presentaran demà aquesta publicació didàctica que també compta amb la col·laboració de l'editorial Andana

 

portada_Xiquet_Ribera

 

Alacant. Divendres, 5 d'abril de 2019

Demà dissabte, 6 d’abril, a les 19.00 h i a la plaça de Sèneca (antiga estació d’autobusos), la Fira del Llibre d’Alacant acollirà la presentació d’El xiquet de la Ribera, un conte dels alcoians Jordi Davó (autor del text) i Jordi Sempere (il·lustrador).

El xiquet de la Ribera és fruit de la col·laboració de l’editorial Andana, especialitzada en literatura infantil i juvenil, i el Servei de Publicacions de la Universitat d’Alacant. A més del conte, esta obra inclou un quadern d’activitats per a alumnes de l’últim curs d’ensenyament infantil i els primers cursos de primària.

 

Activitat_quadern_Fitxa1

El personatge protagonista del conte i el quadern és el famós cantautor infantil Dani Miquel. En les 49 fitxes didàctiques, elaborades per Miquel Puig, hi ha activitats ben diverses: dibuixar, escriure, fer mapes de conceptes, relacionar imatges amb accions, trobar diferències, resoldre endevinalles, retallar, pintar, comptar, etc.

A més, la Universitat d’Alacant ha publicat en Youtube el vídeo d’una actuació de Dani Miquel a la Facultat d’Educació, amb la qual es completa el material didàctic del conte. Segons Josep Forcadell, director del servei de Publicacions de la UA: “Dani Miquel, el xiquet de la Ribera és un producte editorial molt complet, adreçat a pares, mares, mestres i, especialment, xiquets i xiquetes d’infantil i primària. L'objectiu del conte, el quadern i el vídeo és agradar amb la història, aprendre i divertir-se amb el quadern d'activitats i enllaçar la lectura i el joc a casa amb les activitats i els continguts per a l'aula”. 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464