Saltar apartados

La Unió Professional Sanitària d'Alacant-UPSANA distingeix l'investigador de la UA Francis Mojica amb el seu Premi Especial

El guardó es lliurarà dijous durant la celebració de la VIII Gala de la Salut 2019 a la qual assistirà Pedro Duque

 

Francis_Mojica_UPSANA

 

 

Alacant. Divendres, 5 d'abril de 2019

La Unió Professional Sanitària d’Alacant-UPSANA celebra dijous, 11 d’abril, la VIII Edició de la Gala de la Salut 2019 que, en aquesta ocasió, lliurarà el seu Premi Especial al microbiòleg de la Universitat d’Alacant Francis Mojica. L’acte tindrà lloc a les 19.00 hores a l’Auditori del Col·legi Oficial de Metges d’Alacant i han confirmat l’assistència el ministre de Ciència, Innovació i Universitat, Pedro Duque, la consellera de Sanitat, Ana Barceló, i el rector de la UA, Manuel Palomar, que acudirà amb una àmplia representació acadèmica.

Amb el patrocini del Banc Sabadell, l’objectiu d’aquest esdeveniment és incentivar l’excel·lència professional i donar a conèixer a la societat el servei prestat per les professions sanitàries reconeixent els treballs i les trajectòries més destacades d’aquest àmbit.

A més del Premi Especial a Mojica, els col·legis de Metges, Infermeria, Odontòlegs Estomatòlegs, Farmacèutics, Dietistes Nutricionistes, Fisioterapeutes, Psicologia i Veterinaris lliuraran en aquesta convocatòria deu premis més a professionals sanitaris i institucions amb gran projecció sanitària i social.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464