Saltar apartados

Les empreses alacantines s'uneixen a la celebració de #FogueresUA amb les quals arranca el 40 aniversari de la Universitat d'Alacant

La jornada central tindrà lloc el dia 11 d’abril al campus de Sant Vicent

 

Cartell_FogueresUA19

 

Alacant. Divendres, 5 d'abril de 2019

El grup Vectalia, Amstel, Coca-Cola, Restaurant El Sorell, Ingra i Anis Tenis s’uneixen a les celebracions de #FogueresUA amb les quals s’inicien els actes commemoratius del 40 aniversari de la creació de la Universitat d’Alacant. Les empreses patrocinaran, entre altres accions, una jornada que tindrà lloc el pròxim dijous, dia 11 d’abril al Campus de Sant Vicent.

En la vespra de la jornada s'iniciarà la Plantà d'una Foguera commemorativa de l'aniversari en l'esplanada posterior de l'edifici de la Torre de Control. Els actes, oberts a tota la comunitat universitària, reuniran a les candidates en un dels actes finals del procés d'elecció  de Bellesa del foc de 2019. Aquest és el segon any que la Universitat d'Alacant dedica un programa d'activitats a la festa gran alacantina. L'any passat es va fer coincidir amb la celebració del 90 aniversari de la creació dels Fogueres i va aconseguir reunir a totes les Bellesas del Foc i Dames d'Honor amb vinculació universitària.

La celebració de 2019 explicarà, a més d'amb una xarrada divulgativa per als estudiants internacionals i un acte institucional en el Mua, amb cercaviles amb xaranga, mascletà a càrrec de la pirotècnia de Reyes Martí i la cremà d'una Foguera de l'artista foguerer Federico Molinero.

 

Més informació:

Els Fogueres obrin foc en la Universitat d'Alacant

 

 

 

 

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464