Saltar apartados

Les Universitat d'Alacant i la Conselleria de Transparència renoven un any més els convenis de col·laboració

El rector, Manuel Palomar i el conseller, Manuel Alcaraz, han signat la pròrroga dels acords per a ‘promoure la nova cultura de la transparència i el govern obert’ i de la Càtedra de Responsabilitat Social

 

Alacant. Dimecres, 3 d’abril de 2019

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar i el conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz, han signat la renovació del conveni que mantenen les dues institucions, que s’estén a la resta d’universitats públiques valencianes, per a «promoure la nova cultura de la transparència i el govern obert».

L’acord s’orienta al desenvolupament d’activitats en matèria de transparència, participació ciutadana i accés a la informació pública durant aquest exercici, les quals farà la Universitat d’Alacant a través de diverses actuacions, com jornades o estudis.

El rector, Manuel Palomar, ha destacat que el conveni «és molt útil per a desenvolupar línies estratègiques que són fonamentals per a la Universitat d’Alacant. L’acord ens permet dedicar més recursos i esforços per a traslladar a la societat els resultats del treball que fem».

En el mateix acte s’ha rubricat la continuació del conveni per a la Càtedra de Responsabilitat Social entre la mateixa Conselleria i la UA a través de la qual es desenvolupen activitats de formació i investigació en relació amb la nova cultura de la responsabilitat social.

En la signatura han estat presents, a més del rector i conseller, la secretària general de la Universitat d’Alacant, Esther Algarra, la subsecretària general, Dolores Lozano i la delegada de Protecció de Dades de la UA, María Teresa Cantó i el director general de Responsabilitat Social i Foment de l’Autogovern, Josep Ochoa i el director general de Transparència, Andrés Gomis.

 

Conveni_Transparència1
Conveni_Transparència2
Conveni_Transparència3

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464