Saltar apartados

Dos estudiants de la UA aconsegueixen el bronze en l'Inspirational Festival 2019

Alba Andrés i Samuel López, alumnes de Publicitat i Relacions Públiques han aconseguit el tercer lloc en la categoria Joves Talents Digitals del Festival Inspirational 19’ IAB Spain

 

Alacant. Dilluns, 15 d’abril de 2019

El projecte «BBVA: Dale Play al modo Eco» dels estudiants del grau de Publicitat i Relacions Públiques de la Universitat d’Alacant, Alba Andrés i Samuel López, ha aconseguit la medalla de bronze en la categoria Joves Talents Digitals del Festival Inspirational 19’ IAB Spain.

El festival publicitari organitzat per IAB Spain està orientat a la innovació en comunicació digital espanyola i es dirigeix a professionals del sector i a estudiants. L’objectiu és reconèixer la qualitat i l’excel·lència digital i destacar els projectes que suposen inspiració i nous camins cara la indústria digital com ha sigut el cas de l’equip format per Alba Andrés i Samuel López de la Universitat d’Alacant.

La trobada en la qual els estudiants de la UA van aconseguir la tercera plaça va tenir lloc el passat 8 d’abril al Círuclo de Bellas Artes de Madrid. L’equip guanyador pertany a la Universitat Jaume I i la plata per a Brother Madrid.

 

Festival_Inspirational

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464