Saltar apartados

El Consell Social recorrerà les Seus de la UA per a reforçar el diàleg entre universitat, empreses i agents socials

Adolfo Utor nomena vicepresidenta del Consell Social a Cristina Rodes

 

Alacant. Dimarts, 16 d’abril de 2019

El Consell Social de la UA recorrerà les Seus de la Universitat d’Alacant en les «Trobades Seus del Consell Social», que començarà el pròxim 23 de maig a Alcoi i prosseguirà el dia 5 de juny a Dénia i que pretén «reforçar el diàleg tan necessari» entre la Universitat, les empreses i agents socials, segons ha destacat el president del Consell, Adolfo Utor.

El ple del Consell Social de la Universitat d’Alacant, reunit aquest dimarts, ha sigut presidit per primera vegada per Adolfo Utor, qui ha recalcat que l’organisme al qual representa és el «catalitzador que uneix la Universitat, seu del coneixement amb la societat».

Adolfo Utor, qui ha expressat el seu «orgull» per presidir el consell, ha destacat «el paper vertebrador que ha fet la Universitat d’Alacant». En aquest sentit, ha indicat que el Consell Social vol desplaçar-se a les diferents seus per a mantenir trobades amb empresaris, representants socials, sindicats i responsables universitaris, a més del Parc Científic de la UA.

Així, ha explicat que després de les primeres cites a Alcoi i Dénia, s’estendrà a totes les seus de la UA perquè «es realce i potencie la imatge de les seus i de la Universitat d’Alacant i que s’afavorisquen aquesta relació tan necessària i l’intercanvi d’idees i d’opinions» entre tots els agents socials.

A més, també ha fet públic el nomenament de Cristina Rodes, presidenta de la Comissió de Relacions amb la Societat, com a vicepresidenta del Consell Social.

En aquesta línia, el president de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana a Alacant, Perfecto Palacio, també serà vocal del Consell Social i, segons va avançar Utor, presidirà la Comissió d’Assumptes Econòmics.

Ha donat la benvinguda als nous consellers, Francisco Bartual, d’Hidraqua, i Nuria Montes, secretària general de la patronal hotelera Hosbec, als sindicalistes de CCOO, Manuela Pascual i Alfonso Terol, i també a Sontja Dietz, presidenta del Cercle d’Empresaris. Adolfo Utor també ha agraït als consellers sortints la seua «excel·lent feina, especialment a Francisco Gómez Andreu», que ocupava el càrrec de la presidència del consell fins fa uns pocs mesos.

Igualment, el rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, ha destacat la feina de l’expresident a qui va ser concedida la Medalla d’Or de la UA, la màxima distinció de la institució acadèmica, i ha detallat que li serà lliurada al setembre, en l’acte d’obertura del curs.

Aquest matí també ha relació la reunió ordinària del Consell de Govern corresponent al mes d’abril. Es tracta de la primera a la qual assisteix Adolfo Utor com a president del Consell Social. Ha tingut lloc, com és habitual, a la sala de juntes de Rectorat, s’han aprovat diferents qüestions de caràcter intern.

 

PLE_CONSELL_SOCIAL_abil19

Foto: d’esquerra a dreta Cristina Rodes, Manuel Palomar, Adolfo Utor, Aránzazu Calzada

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464