Saltar apartados

José Antonio Hurtado repeteix al capdavant de la Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat d'Alacant

El degà ha pres avui possessió del càrrec juntament amb la resta del seu equip després de tenir una àmplia majoria en el claustre de la Facultat

 

DecanoCCSalud
DecanoCCSalud2
DecanoCCSalud3

 

Alacant. Dimecres, 17 d'abril de 2019

La Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat d’Alacant ha reelegit José Antonio Hurtado Sánchez com a degà amb una àmplia majoria en les eleccions fetes en el claustre.

Hurtado ha pres avui possessió del càrrec juntament amb l’equip que l’acompanyarà al capdavant de la Facultat en un acte que ha tingut lloc a la sala multimèdia de Rectorat presidit pel rector, Manuel Palomar i la secretària general, Esther Algarra. A la cita no han faltat els membres de l’equip de direcció de la Universitat, la secretària del Consell Social, degans i també professors de la Facultat de Ciències de la Salut.

El rector, després de la presa de possessió, ha destacat la importància d’una Facultat que «ha d’afrontar grans reptes els pròxims anys com són els nous espais que ha d’ocupar en el col·legi major o la implementació de nous estudis com és el cas de Medicina». Palomar ha agraït al degà reelegit el seu «treball al capdavant de la Facultat i la lleialtat institucional» i ha apuntat el «gran equip» del qual s’ha envoltat per a afrontar aquesta nova etapa.

Hurtado per la seua part ha agraït la «confiança rebuda per part de la Facultat després de quatre anys d’intens treball» i ha assegurat que «som conscients que encara han de cristal·litzar coses en les quals hem estat treballant i per aquesta raó hem cregut oportú continuar».

L’equip deganal de la Facultat de Ciències de la Salut es compon de José Antonio Hurtado, degà, Miriam Sánchez, secretària acadèmica, Eva Gabaldón, vicedegana d’Ordenació Acadèmica grau d’Infermeria, Isabel Sospedra, vicedegana d’Ordenació Acadèmica grau de Nutrició Humana i Dietètica, Carmen Vives, vicedegana d’Investigació, postgrau i internacionalització, Rocio Juliá, coordinadora acadèmica de Qualitat, Alumnat i Pràctiques grau d’Infermeria i José Miguel Martínez, coordinador acadèmic de qualitat, Alumnat i Pràctiques de grau en Nutrició Humana i Dietètica.

Notícies relacionades:

La UA és capdavantera en estudis de Ciències de la Salut i el Benestar per segon any consecutiu, segons el rànquing de la Fundació Everis

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464