Saltar apartados

La tecnològica alacantina Orizon s'incorpora a l'ecosistema del Parc Científic d'Alacant

 

CONTRACTE_ORIZON1 CONTRACTE_ORIZON2

 

Dilluns. Alacant, 15 d'abril de 2019

El president de la Fundació Parc Científic i rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar i el CEO d’Orion, Àngel Pineda, han subscrit aquest matí el contracte de vinculació de l’empresa amb el Parc Científic d’Alacant. L’acte ha tingut també la presència de la vicerectora d’Investigació i Transferència de Coneixement la Universitat d’Alacant, Amparo Navarro i la gerent del PCA, Olga Francés.

Durant la signatura, Ángel Pineda ha assenyalat que Orizon té per endavant «una important etapa d’innovació i creixement» i d’ací la importància de comptar amb els serveis de valor afegit que ofereix el Parc Científic d’Alacant, a més d’intensificar les seues relacions amb la mateixa Universitat d’Alacant.

Per part seua, Manuel Palomar ha mostrat la disponibilitat del Parc de «possibilitar les sinergies de l’empresa amb els diferents grups d’investigació de la UA, i organitzar jornades de transferència de coneixement». El rector i president de PCA ha convidat els directius de la tecnològica alacantina a participar en les nombroses accions organitzades pel Parc per a afavorir col·laboracions de tota mena amb la resta d’empreses vinculades al Parc.

Amb la signatura d’aquest contracte, Orizon s’incorpora a un ecosistema d’empreses ja vinculades al Parc Científic d’Alacant, «intensives en coneixement i que comparteixen una visió de futur centrada en la innovació i en la transferència de talent des de la Universitat d’Alacant”, tal com ha explicat Olga Francés.

La potencialitat d’Orizon és la seua aportació de solucions encaminades a mantenir els nivells d’excel·lència en un context de control de cost i ordre metodològic a curt, mitjà i llarg termini. Per a això compta amb una Oficina de Rendiment, servei que li ofereix una visió global de tota la seua infraestructura tecnològica CMDB a les empreses, i identifica diàriament els elements que impacten en l’objectiu de negoci d’aquesta, amb un mètode suportat en la tecnologia que l’ajuda a resoldre els seus problemes d’eficiència i disponibilitat.

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464