Saltar apartados

Vicente del Bosque participarà el 6 de maig en les III Jornades sobre Periodisme i Esport de la UA

Periodistes esportius debatran sobre les tertúlies esportives en unes jornades obertes a tot el públic

 

Reproducir

Alacant. Dimarts, 30 d’abril de 2019

La Càtedra Pedro Ferrándiz de l’Esport reunirà el 6 de maig  periodistes esportius al voltant de les III Jornades de Periodisme i Esport, amb la participació de l’exseleccionador nacional de futbol, Vicente del Bosque, qui impartirà una conferència.

Organitzades per la Universitat d’Alacant, el Consell Superior d’Esports i el Diario As, aquestes terceres jornades tindran lloc a la sala multimèdia de Rectorat. El programa començarà a les 11.30 hores amb l’obertura institucional a càrrec del rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, el director general de la Fundació Esport Jove, Alfonso Jiménez, Alfredo Relaño, director del Diario As, i Aránzazu Calzada, directora de la Càtedra Pedro Ferrándiz de l’Esport.

A les 11.45, Vicente del Bosque centrarà la seua intervenció en la gestió d’equips, sota el títol de «El vestuari». El corresponsal internacional del Diario As, Joaquín Maroto, serà l’encarregat de presentar aquesta xarrada de l’exseleccionador nacional de futbol.

«La veritat del tertulià» és el títol de la taula col·loqui, en la qual participaran els periodistes Roberto Gómez, Lorena González, Tomás Roncero i Cristóbal Soria, que tindrà lloc a les 12.30 hores i serà moderada per Javier Gómez-Matallanas.

Finalment, a les 13.30 hores serà la clausura homenatge a Pedro Ferrándiz, qui va ser entrenador de l’equip del bàsquet del Real Madrid. Durant la seua etapa com a entrenador de l’equip blanc, va aconseguir quatre copes d’Europa, entre d’altres.

La Càtedra Pedro Ferrándiz de l’Esport és un nucli de reflexió, debat i investigació en el camp de l’Esport. La formació, la investigació i la divulgació en matèria esportiva són els pilars d’aquesta càtedra.

 

Jornades_Periodisme_deporte

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464