Saltar apartados

Cafè-tertúlia per a parlar de futur amb l'alumnat del grau d'Espanyol: Llengua i Literatures

La Facultat de Filosofia i Lletres organitza aquesta activitat per a informar els estudiants de forma distesa sobre les eixides professionals

 

Alacant. Dilluns, 8 d’abril de 2019

La Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat d’Alacant farà demà dimarts 9 d’abril un nou Cafè-tertúlia dirigit a l’alumnat del grau en Espanyol: Llengua i Literatures que, amb el títol de «L’ensenyament secundari com a eixida professional», se centrarà en les oportunitats d’ocupació en la docència en instituts i col·legis.

Amb inscripció prèvia disponible en la pàgina web de la Facultat, l’alumnat que assistisca al Centre d’Estudis Literaris Mario Benedetti de 10 a 12 hores podrà degustar cafè i desdejuni mentre atén les ponències «Una vocación profesional», de Pedro Alcaraz Giménez, director de l’IES Albatera, i «Las oposiciones de Enseñanza Secundaria», a càrrec d’Isabel García Lucas, directora de l’empresa Trivium.

Segons explica Elisa Barrajón, professora del Departament de Filologia Espanyola, Lingüística General i Teoria de la Literatura, aquest format d’activitat pretén «implicar l’alumnat de primera mà a obtenir la informació sobre les possibilitats laborals que tindrà en acabar els estudis». «Les inscripcions són limitades i el fet de fer ponències curtes i crear un ambient distès amb el cafè i el desdejuni fa que els participants puguen plantejar preguntes que d’una altra manera els costaria més de fer», afig.

En aquest cafè-tertúlia, el tema principal serà el de la docència, però a més dels dos experts convidats «hi participarem més professors per a parlar amb l’alumnat i resoldre els dubtes que tinguen», finalitza Barrajón. Juntament amb la professora i els dos experts, participarà com a moderador Xosé Padilla García, tutor de Pràctiques Externes del grau d’Espanyol: Llengua i Literatures.

 

Cafe_tertúlia_espanol

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464