Saltar apartados

El Centre de Gastronomia del Mediterrani Gasterra rep el premi a la innovació gastronòmica

Concedit per la plataforma empresarial Unidos 8 de marzo, es va lliurar en l’Auditori de la Nucia

 

Premi_Gasterra1
Premi_Gasterra2
Premi_Gasterra3

 

Alacant. Divendres, 12 d'abril de 2019

La plataforma empresarial Unidos 8 de marzo, composta per un nombrós grup d’empreses associades de diferents sectors productius de la província d’Alacant, concedeix el premi U8M a la innovació en gastronomia al Centre de Gastronomia del Mediterrani Gasterra, de la Universitat d’Alacant.

Aquests premis tenen l’objectiu de reconèixer diferents col·lectius, empreses i institucions pel seu treball en la promoció de l’economia alacantina i formen part d’un programa d’activitats dirigit a crear un ecosistema empresarial que potencie la col·laboració entre autònoms, comerciants, grans superfícies i institucions per a facilitar la projecció de l’economia.

La gala de lliurament de premis, que ha tingut lloc a l’Auditori de la Nucia, va estar presidida per l’alcalde d’aquest municipi, Pedro Lloret Ortuño, i ha comptat amb una nombrosa presència d’empresaris i autoritats polítiques i institucionals de la província.

El director de Gasterra i catedràtic d’Història de la Ciència, Josep Bernabeu Mestre, va rebre el premi de mans del professor Francisco Monllor, que actuava en representació de l’empresari alacantí Joaquín Selma. Bernabeu va agrair aquest guardó i va destacar que «des de Gasterra volem posar èmfasi en el concepte de la gastronomia com una cadena de valor que permet obrir oportunitats a molts sectors de l’activitat econòmica i empresarial, complint així amb una de les funcions bàsiques de la universitat com és la investigació i la transferència de coneixement».

El Centre Gasterra, creat fa tot just un any en aliança col·laborativa amb Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Dénia, té com a objectius l’avanç en el coneixement, la innovació, el desenvolupament tecnològic, la investigació i la transferència del coneixement en el camp de les ciències gastronòmiques.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464